LED lemputė Helovino saldainių krepšiai Šventinis triukas ar skanėstų krepšiai Vakarėlio reikmenys Daugiafunkciniai gėrybių krepšiai Helovino vakarėlio favoritas

€10.09 €5.04

Home & Garden

sku: g13913

  • Model Number: LED Light Halloween Candy Bags
  • Origin: Mainland China
  • Glow Supplies Type: Glow Stick
  • Electronic: no
  • Occasion: New Year

Ženkleliai:

1. Puiki dovana: nustebinkite savo svečius šiuo LED šviesos Helovino saldainių krepšiu, kuriame yra baisus moliūgų veidas ir LED žibintai. Sukurkite šiurpią atmosferą savo namuose. Puiki dovana Helovino entuziastams.

2. Didžiulė talpa: Šie LED šviesų Helovino saldainių maišeliai, kurių dydis yra 30 x 25 cm / 11.81 x 9.84 colio, puikiai tinka įvairiems daiktams laikyti, nuo puikių dovanų iki kraupių saldainių, šokoladų, žaislų ir kt.

3. Patvari medžiaga: mūsų LED lemputės Helovino saldainių krepšys yra patogioje laisvų rankų įranga. Jis išlaisvina jūsų rankas geresniam saldainių griebimui su miela, tvirta, lengva ir bekvape poliesterio medžiaga.

4. Plačiai pritaikoma: Šie LED šviesos saldainių maišeliai tinka ne tik Helovino vakarėliui, karnavalui ir gimtadienio vakarėliui, bet ir gali būti naudojami kaip dovanų maišeliai, laikymo krepšiai ar rankinės kasdieniam naudojimui.

5.Pridėkite turtingą Helovino atmosferą: Šie saldainių maišeliai yra suprojektuoti su LED lemputėmis, kurios mirksi skirtingomis spalvomis, pridedant stiprią Helovino atmosferą ir lengvai pritraukiant vaikų dėmesį.

Aprašymas:

dd baisus prisilietimas prie jūsų Helovino su mūsų "Light Up Halloween" krepšiais.Pagaminti iš poliesterio medžiagos, šie mieli krepšiai turi didelę talpą, kad galėtų nešiotis visus jūsų skanėstus. Dėl savo lengvo ir be kvapo dizaino jie puikiai tinka mažiesiems. LED žibintai sukuria stiprią Helovino atmosferą tamsoje, lengvai pritraukdami vaikų dėmesį. Šie krepšiai turi platų panaudojimo spektrą ir puikiai tinka bet kokiam Helovino renginiui.

Specifikacijos:

Spalva: oranžinė

Medžiaga: poliesteris

Dydis: 11.81 x 9.84 colių / 30 x 25 cm

Pakuočių sąrašas:

LED šviesos Helovino saldainių krepšys*1vnt

Nata:

Dėl apšvietimo efektų ir filmavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašau suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra tolerancija.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas