4vnt/rinkinys Šventinis stalo įrankių rinkinys Dangtelio šakutė Stalo reikmenys Laikymo krepšys Xmas Tiekimas Išskirtinė kalėdinė kojinės formos laikymo kišenė

€5.73 €2.86

Home & Garden

sku: g13521

  • Occasion: Eid al-Fitr
  • Electronic: no
  • Origin: Mainland China
  • Material: COTTON

Suteikite džiaugsmo savo pietų stalui šį šventinį sezoną su mūsų kalėdinių kojinių stalo įrankių maišelių stalo įrankių rinkiniu. Pagamintas iš išskirtinio meistriškumo ir audinių medžiagų, šis universalus stalo įrankių krepšys suteikia žavingo prisilietimo bet kokiai progai – nuo Kalėdų ir Valentino dienos iki vestuvių, gimtadienių ir Naujųjų metų. Šis kalėdinės kojinės formos stalo įrankių krepšys, puikiai tinkantis kaip dovana arba asmeniniam naudojimui, turi daugybę panaudojimo būdų ir suteikia šventinę dvasią jūsų valgymo patirčiai.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Christmas Sock Cutlery Bag Cutlery Set

Dydis: 15X14CM / 5.9 * 5.5 in

Pakuočių sąrašas:

Kalėdinių kojinių stalo įrankių krepšio stalo įrankių rinkinys*1 (4vnt)

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patobulinkite savo stalo indus: Šie kalėdinių kojinių stalo įrankių maišeliai yra sukurti mielu kalėdiniu stiliumi, kuris gali sukurti stiprią kalėdinę atmosferą ir padaryti jūsų indus gražesnius.Jie puikiai tinka papuošti jūsų valgomojo stalą ir suteikti šventinės nuotaikos jūsų namams.

2.Papildoma funkcija: Kartu su stalo įrankiais šį kalėdinių kojinių stalo įrankių maišelių rinkinį galima naudoti keliais būdais. Puikiai tinka dekoruoti butelius, saldainių lazdeles ir atostogų niekučius, jie suteikia smagų prisilietimą prie jūsų namų dekoro.

3. Patvarūs ir elegantiški: Šie kalėdinių kojinių stalo įrankių maišeliai yra pagaminti iš aukštos kokybės audinių medžiagų, užtikrinančių ilgą tarnavimo laiką. Išskirtinis meistriškumas ir tobulos medžiagos detalės suteikia jūsų stalui šventiškumo.

4.Universalus dekoravimas: Pakelkite savo dekorą su mūsų kalėdinių kojinių stalo įrankių maišeliais, kuriuos taip pat galima pakabinti ant namo, sienos ar medžio. Puikiai tinka visoms progoms, tokioms kaip Valentino diena, vestuvės, gimtadieniai ir Naujieji metai, todėl tai yra universalus dekoravimo elementas.

5.Puikiai meistriškas: Šie kalėdinių kojinių stalo įrankių maišeliai yra ne tik geras dovanų pasirinkimas Kalėdoms ir Naujiesiems metams, bet ir tinka Kalėdų pasidaryk pats. Galite siūti "pasidaryk pats" tai, ko norite, ir padaryti nuostabią dovaną savo šeimai ir draugams.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas