2000vnt Skaidrūs plastikiniai mėgintuvėliai su baltais užsukamais dangteliais Mėginių talpyklos Buteliai Stumiami dangteliai 12X75mm

€294.06 €152.91

Skin Care Tool

sku: g13279

  • Origin: Mainland China

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų produktai turi prieinamas kainas ir gerą kokybę. Mes palaikome dropshippingą ir didmeninę prekybą. Jei norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankią kainą. Geriausi linkėjimai!

[GERAS SANDARINIMAS]: Kiekviename mėgintuvėlyje yra pritvirtintas stūmimo dangtelis, apsaugantis nuo skysčio nutekėjimo, sandarus veikimas yra geras.

[TRANSPARANT]: skaidrūs mėgintuvėliai gali aiškiai matyti ir identifikuoti vidinį turinį. "Pasidaryk pats" dizainą galite sukurti patys, ir tai puikiai tinka kaip dovana jūsų vaikams ir draugams.

[DAUGKARTINIS NAUDOJIMAS]: Šie plastikiniai mėgintuvėliai puikiai tinka saldumynams, sausainiams, riešutams, saldainiams, rankų darbo rankdarbiams, mėginiams, skysčiams ir mažiems daiktams laikyti. Ypač tinka kasdienio gyvenimo saugojimui, dekoravimui, dovanai ir kt.

Specifikacijos:

Spalva: skaidri spalva + balta

Medžiaga: PS

Talpa: 3ml

Dydis: 12x75mm

Pakuote sudaro:

2000 x plastikinis mėgintuvėlis su dangteliu

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas