20Pack 20Ml švirkštas be adatos - švirkštai lūpų blizgiui, mokslinės laboratorijos, dozavimas, matavimas, laistymas, pildymas patvarus

€19.18 €10.93

Skin Care Tool

sku: g29059

  • Origin: Mainland China

20Pack 20Ml švirkštas be adatos - švirkštai lūpų blizgiui, mokslinės laboratorijos, dozavimas, matavimas, laistymas, pildymas patvarus

Švirkštai be adatos be dangtelių yra puikus sprendimas įvairiems skysčiams pramoninio tikslumo ir mokslo laboratorijose. Šie švirkštai, pagaminti iš aukštos kokybės, pramoninio plastiko, yra saugūs ir bekvapiai, užtikrinantys, kad jie nebūtų užteršti skysčiais.

Švirkšto stūmoklio galvutės ir vamzdžio sienelės sąlytis yra sandarus ir nepralaidus orui, todėl nėra jokios vietos, dėl kurios galėtų išsilieti ar nutekėti. Aiškūs talpos žymėjimai leidžia lengvai stumti ir traukti nepaliekant skysčio likučių.

Šis švirkštas yra universalus ir tinka įvairioms skysčių reikmėms, įskaitant vaistus, priešpienį, klijus ir kt.

20 ml švirkštai be adatų yra supakuoti į pakuotes po 20, todėl jų pakanka naudoti ar pakeisti. Šie švirkštai puikiai tinka pramoniniam tikslumui ir mokslinėms laboratorijoms, kurioms reikalingas aukščiausias tikslumo ir švaros lygis.

Medžiaga: plastikas

spalva: skaidri

Pakuote sudaro:

20 x plastikiniai švirkštai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas