Face V Shaper Veido lieknėjimo tvarstis Atsipalaidavimas Pakėlimas aukštyn Diržo formos pakėlimas Sumažinti dvigubą smakro veido retinimo juostą Masažas Karštas išpardavimas

€4.34 €2.38

Skin Care Tool

sku: g131376

  • Brand Name: Heabety
  • Origin: Mainland China

Funkcija:

1. Dvigubas smakro reduktorius, patogus audinys, didelis tempiamasis stipris, kvėpuojantis ir minkštas. Itin plonas, patogus ir saugus. Tai gali efektyviai sumažinti dvigubą smakrą ir suteikti jums V formos veidą. Jis taip pat gali pakoreguoti jūsų veido formą, kad atrodytumėte subtilesnis ir lieknesnis.

2.Veido pakėlimo diržą lengva naudoti: dėvėkite jį 30–40 minučių žiūrėdami televizorių, atlikdami namų ruošos darbus, miegodami ar keliaudami. Patogus ir paprastas naudoti, be jokio poveikio.

3.Fiziškai pagerinkite dvigubą smakrą, išvengsite suglebusių skruostų, pagerinkite masažo ir veido pakėlimo įrankius, lygų ir kvėpuojantį suspaustą smakro diržą ir vidurinės kaklo atramą, kad pakeltumėte V veido linijos lieknėjimo diržą V linija liftin.

4. Patogus saugojimas, mažas dydis, lengvas svoris ir neužima vietos. Jis gali būti dedamas į bet kurį kampą ir nešiojamas su savimi keliaujant, kad jūsų smakras būtų lieknesnis ir gražesnis bet kada ir bet kur.

5. Dvipusis kabantis ausų dizainas, lengvas ir plonas prigludimas, nešlifuojant ausų.

Aprašymas:

100% visiškai nauja kokybė

Pavadinimas: Facial Cheek Bandage

Medžiaga: Lycra kvėpuojantis audinys

Spalva: kaip parodyta

paveikslėlyje Dydis: 18 * 59 * 11.2cm / 7.1 * 23 * 4.4 colio

Komplektą sudaro:

1 * Veido skruostų tvarstis

Nata:

1. Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Prašau atleisti 1 cm / 0.39 "-2cm / 0.79" matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas