Nematomas veido pakėlimo galvos juostos sugriežtinimas ir išlyginimas veido pakėlimo dirželiai stangriai lygiai ir jaunatviškai odai

€4.17 €2.71

Skin Care Tool

sku: g200556

  • Origin: Mainland China
  • Brand Name: None

Nematomas veido-pakėlimo galvos juosta Veido pakėlimas Nematomi pleistro dirželiai sumažina kūdikio riebalus ir dvigubą smakrą

Aprašymas:

Funkcijos:

Momentinis veido pakėlimas: pasiekite jaunatvišką ir atjaunėjusią išvaizdą naudodami mūsų veido pakėlimo juostas su spaustukais.Šios nematomos galvos juostos akimirksniu pakelia veidą, stangrina ir lygina jūsų odą, kad atrodytų stangri ir lygi.

Nematomi ir daugkartinio naudojimo: Mūsų veido pakėlimo nematomo pleistro dirželiai sukurti taip, kad būtų diskretiški ir patogūs. Jie pagaminti iš reguliuojamos elastingos medžiagos, užtikrinančios tobulą prigludimą. Šiuos daugkartinio naudojimo dirželius galima nešioti bet kada ir bet kur, suteikiant laisvę pakelti ir priveržti veidą kada tik norite.

Tikslinis raukšlių mažinimas: atsisveikinkite su akių žuvies raukšlėmis ir sumažinkite kūdikio riebalus bei dvigubą smakrą naudodami mūsų momentines veido pakėlimo juostas.Šios naujoviškos juostos yra specialiai sukurtos konkrečioms probleminėms sritims, suteikiant greitą ir efektyvų sprendimą jaunatviškesnei išvaizdai.

Patogus ir paprastas naudoti: mūsų stangrinantys ir išlyginantys veido pakėlimo dirželiai yra sukurti atsižvelgiant į jūsų patogumą. Reguliuojamas dizainas leidžia pritaikyti pagal užsakymą, užtikrinant maksimalų efektyvumą. Tiesiog dėvėkite dirželius kasdien, kad pasiektumėte pastebimų rezultatų, ir mėgaukitės komfortu bei patogumu, kad be vargo pasiektumėte tvirtesnį ir lygesnį veidą.

Jaunatviška oda garantuota: Mūsų daugkartinio naudojimo reguliuojama elastinga veido juosta yra geriausias sprendimas norint pasiekti stangrią, lygią ir jaunatvišką odą. Reguliariai naudojant, ši juosta padeda sugriežtinti ir pakelti veidą, sumažindama senėjimo požymius. Patirkite pasitikėjimą savimi, kuris ateina su jaunatviškesne išvaizda.

Specifikacijos:

Spalva: Smėlio, ruda, juoda

Klipo dydis: 3.2 * 1.3cm

Juostos plotis: 1cm

Apyrankės ilgis: 16-28cm (ištempiamas)

Pastabos:

1. Tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas.

2. Leiskite nedidelį rankinio matavimo nuokrypį duomenims.

Komplektą sudaro:

1 * "Facelift" juostos su klipais

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas