Adapterio kištuko keitiklis Kištukinio lizdo adapterio keitiklis su dvigubu valdymo prievadu 20 cm ilgio standartinis išleidimo įkroviklis 3 Šakių dizainas

€32.80 €11.81

Decorative Foil & Tattoos

sku: g124181

  • Item Length: 20cm
  • Item Width: 20cm
  • Model Name: RV Power Outlet
  • Origin: Mainland China
  • Material Type: ABS+Rubber
  • Item Height: 5cm
  • Item Weight: 500g

Šis adapterio kištuko keitiklis skirtas bendriems buitiniams kištukams ir atitinka skirtingų prietaisų poreikius. Pagamintas iš aukštos temperatūros ir patvarių medžiagų, jis neužima vietos ir puikiai tinka šiuolaikiniams namams. Atnaujinkite savo namus su šiuo patogiu ir praktišku įrankiu!

Produkto pavadinimas: nuo 10A iki 16A lizdas

Medžiaga: ABS + guma

Produkto dydis: apie 20 cm / 7,87 colio (laido ilgis)

Funkcija: įtampos konvertavimas

Pakuočių sąrašas:

Nuo 10A iki 16A lizdas *1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektų ir kameros kampų elemento spalva ir paveikslėlyje rodoma spalva gali turėti niuansų.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis gali būti tolerancija.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Efektyvus įkrovimas: lizdas nuo 10A iki 16A leidžia sklandžiai konvertuoti bendruosius buitinius kištukus į RV įkrovimo kištukus.Be vargo įkraukite ir naudokite savo RV įrenginius su šiuo praktišku adapteriu, tinkamu naudoti tiek patalpose, tiek lauke.

2. Trijų skylių lizdas: suprojektuotas su 10A dvigubo valdymo prievadais ant lizdo, kelioninio kištuko adapteris atitinka įvairių elektros prietaisų poreikius, turintis 16A didelės galios trijų skylių prievadą.

3. Saugos užtikrinimas: Naudojant nacionalinio standarto 3 gyslų kabelį, mūsų 10A–16A lizdas užtikrina saugų ir patikimą maitinimo šaltinį net esant aukštai temperatūrai. Patikėkite mums apsaugą nuo nuotėkio ir būkite saugūs nuo elektros smūgių.

4. Patvarus statymas: Pagamintas iš tvirtos medžiagos ir įdėtas į dilimui atsparų ABS korpusą, šis 10A–16A lizdas užtikrina ilgalaikį veikimą. Jo ugniai ir vandeniui atsparus dizainas užtikrina jūsų saugumą ir patogumą, todėl jis yra patikimas jūsų namų ūkio priedas.

5. Nešiokite patogumą: mėgaukitės padidintu mobilumu naudodami mūsų 10A–16A lizdą.Kompaktiškas dydis leidžia lengvai nešiotis ir laikyti, todėl puikiai tinka keliautojams ar tiems, kurių erdvė ribota. Nešiokitės jį lengvai, kad ir kur eitumėte.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas