RV Langų šešėlių kemperis Sulankstomi užtemdymo dangteliai Izoliatoriaus atspalvis Magnetiniai RV Kemperiai Kelioninės priekabos Sulankstomas RV ventiliacijos anga Apsauga nuo saulės

€17.01 €8.50

Decorative Foil & Tattoos

sku: g123348

  • Item Length: 40.5cm
  • Origin: Mainland China
  • Material Type: aluminum film, spunlace cotton, composite cotton, non-woven fabric
  • Item Width: 63.5CM
  • Item Weight: 150g
  • Special Features: Foldable
  • Item Height: 2cm
  • Model Name: RV Door Window Sunshade

Šis priekabos įėjimo durų lango dangtis yra būtinas kemperiams ir jų draugams. Jis yra šilumą izoliuojantis, todėl jūsų interjeras yra jaukus ir patogus. Kai jums reikia gryno oro, galite lengvai jį atidaryti ir mėgautis vaizdu.

Pavadinimas: RV Door Side Block

Produkto spalva: Sidabras/juoda

Produkto dydis: apie 40.5x63.5CM / 15.94x25inches

Pakuotės dydis: apie 20x25x3CM/7.87x9.84x1.18inches

Produkto medžiaga: aliuminio plėvelė + spunlace medvilnė + kompozicinė medvilnė + neaustinis audinys

Produkto grynasis svoris: apie 150 g

Pakuočių sąrašas:

1 * RV durų šoninis blokas

Nata:

Sutikite, kad gaminio spalvos skiriasi dėl apšvietimo efektų ir fotografavimo kampų.

Produkto dydis turi toleranciją dėl rankų matavimo.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Aukštos kokybės medžiagos: Šis RV durų lango skydelis nuo saulės yra atsparus UV spinduliams, todėl jūsų automobilis negali išblukti ir įtrūkti dėl saulės poveikio. Saulės skydelis pagamintas iš patvarios ir garsą izoliuojančios aliuminio folijos ir polipropileno medžiagos.

2. Paprasta sąranka: Su pusiau montavimu ir 4 klijuojančiomis tvirtinimo detalėmis šis RV durų lango stogas gali būti tvirtai ir lengvai pritvirtintas, leidžiant šviesai nenukristi.

3. Palengvinkite saugojimą: Šis RV durų langas nuo saulės saugo jūsų privatumą ir neleidžia saulei įkaisti jūsų automobilio. Tai lengva sulankstyti ir susukti ir neužima daug vietos. Galite greitai atidaryti.

4. Įvairios programos: Šis RV durų langų skydelis nuo saulės tinka visureigiams, kelioninėms priekaboms, kemperiams ant ratų ir dar daugiau, blokuodamas saulės spindulius nuo langų ir sukurdamas patogų interjerą.

5.Tobula dovana: Jei ieškote apgalvotos ir praktiškos dovanos savo šeimai ar draugams, turintiems RV, ieškokite tik šio RV durų lango apsaugos nuo saulės. Tai puikus būdas parodyti savo meilę ir rūpestį jais per Kalėdas, gimtadienį ar Naujuosius metus.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas