3vnt Rankinis moliūgų korių kaušelis Moliūgų masės separatorius Nerūdijančio plieno moliūgų scooper (oranžinė, violetinė, juoda) Lengva naudoti

€12.69 €9.77

Waffle Makers

sku: g11758

  • Origin: Mainland China
  • Capacity (l): <1L
  • Brand Name: Cikuso

3Vnt Rankinis moliūgų korių kaušelis Moliūgų masės separatorius Nerūdijančio plieno moliūgų scooper (oranžinė, violetinė, juoda) Lengva naudoti

Aukštos kokybės nerūdijantis plienas: Šie moliūgų korių kaušeliai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno, žinomo dėl savo išskirtinio patvarumo ir atsparumo rūdijimui. Tai užtikrina, kad įrankiai išliks puikios būklės net ir pakartotinai naudojant.

Efektyvus šerdies pašalinimas: Dantyti kaušelio kraštai ir smailūs šoniniai dantys yra specialiai sukurti efektyviam šerdies pašalinimui. Šis dizainas leidžia švariai ir greitai pašalinti moliūgų, moliūgų ir kitų daržovių šerdį, todėl valgio paruošimas yra vėjas.

Švarus ir visiškas šerdies pašalinimas: Dantytų kraštų ir smailių dantų derinys užtikrina, kad gręžimo procesas būtų švarus ir baigtas.Jums nereikės jaudintis, kad paliksite nepageidaujamą minkštimą ar sėklas, užtikrindami tvarkingą ir profesionalų rezultatą.

Lengvas valymas: Po naudojimo valyti šiuos moliūgų korių kaušelius yra vėjas. Lygus paviršius neleidžia maisto likučiams prilipti, todėl juos lengva nuplauti ar nuplauti rankomis. Arba galite juos išmesti į indaplovę, kad būtų patogiau.

Universalus rinkinys: kiekviename rinkinyje yra trys skirtingų spalvų (oranžinės, violetinės, juodos) korerų kaušeliai. Ši veislė leidžia pasirinkti jūsų poreikius atitinkantį kaušelį arba pasidalinti jais su šeima ir draugais. Kompaktiškas šių įrankių dydis leidžia juos lengvai laikyti savo virtuvėje.

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: PP + nerūdijantis plienas

Dydis: 16.5x8.5cm

Pakuote sudaro:

3 * Rankinis moliūgų korių kaušelis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas