Vaisių daržovių pjaustymo kubo pjaustymo mašina Elektrinė pjaustymo mašina Bulvių svogūnų daržovių morkos Bananų traškučiai Dicer

€189.45 €128.83

Waffle Makers

sku: g100797

  • Wattage: 230w
  • Rated voltage: 220V-50Hz
  • Brand Name: CJHZYG
  • Product gross weight: 5.9KG
  • Model Number: LG-QD805
  • Weight: 5.9kg
  • Origin: Mainland China
  • Packing size: 540*295*330mm
  • Product size: 230*230*460mm
  • Product net weight: 4.6KG

Žymos: fruit vegetable slice cube cutting machine

Vaisių daržovių pjaustymo kubo pjaustymo mašina Elektrinė pjaustymo mašina Bulvių svogūnai Daržovių morkos Bananų traškučiai Dicer

Komercinė pjaustymo mašina Maža buitinė daržovių pjaustymo mašina Morkų svogūnų pjaustymas Daržovių bulvių elektrinė pjaustymo mašina

Produkto parametras

Produkto pavadinimas: Daugiafunkcinis maisto kombainas

Nominali įtampa: 220V-50Hz

Produkto grynasis svoris: 4.6KG

Nominali galia: 230w

Produkto bruto svoris: 5.9KG

Gaminio dydis: 230 * 230 * 460mm

Pakuotės dydis: 540 * 295 * 330mm

◆ nuolatinės srovės variklis

Nuolatinis darbas, aukštos kokybės variklis, didėjanti galia, atsparus dilimui ir patvarus.

◆Trijų greičių greičio reguliavimas

Derinant skirtingo kietumo vaisius ir daržoves, skirtingo kietumo vaisius ir daržoves, atitinka skirtingas greičio pavaras, skanų maistą pasigaminti lengva.

◆Didelio skersmens maitinimo prievadas

Tinka perdirbti visų rūšių įvairaus dydžio maistą.

◆Integruotas atviras išėjimas

Pjaustant ir iškraunant, nereikia rūpintis bloku, o darbas nebus atidėtas.

◆ Lengva valyti

Kūnas yra dalijamas su pjaustymo puodeliu, kurį lengva valyti, sumažina darbo krūvį ir pagerina darbo efektyvumą.

Pastaba: 1. Jei pasirinksite "Pardavėjo pristatymo būdą", atkreipkite dėmesį, kad šis pristatymo mokestis taikomas tik kai kurioms šalims / regionams, todėl sumokėję susisiekite su mumis ir mes patvirtinsime su jumis.

2. Kai siuntinys atvyks į jūsų vietinę muitinę, sumokėkite mokestį ir pasiimkite siuntinį. Mums netaikomi jokie muitai ar importo mokesčiai. Jei muitinė nepavyksta dėl pirkėjo priežasčių ir prekės yra grąžinamos ar sunaikinamos, mes negrąžinsime pinigų.

3. Jei pasirinksite DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, mes padėsime jums suorganizuoti tarptautinį greitąjį pristatymą ir pristatymą tiesiai jūsų adresu (paslauga "nuo durų iki durų")! Jei prekės pristatomos per kurjerį, pirkėjas privalo sumokėti mokesčius tik atvykęs.

4. Prieš pasirašydami turite patikrinti paketą, kad įsitikintumėte, jog jis yra geros būklės, ir tada pasirašyti. Jei pakuotė pažeista, nufotografuokite, tada nedelsdami skųskitės laivybos kompanijai, prisiminkite skundo numerį ir susisiekite su manimi, mes tikrai jums padėsime.

5. Mūsų darbo laikas: 9: 00-18: 30 Pekino laiku. Tuo tarpu mes nedelsdami atsakysime į jūsų pranešimą. Per pertrauką gali būti, kad negalėsime atsakyti į jūsų pranešimą, prašome suprasti. Mes jums atsakysime per 24 valandas. Prieš pirkdami perskaitykite šiuos patarimus.

Jei esate Rusijos klientas, mes atsiųsime jums paketą per EMS. (Įskaitant muitinės formalumus ir mokesčius). Laikas yra apie 30 dienų. (Jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje, tai užtruks apie 55 dienas)

Jei esate klientas ES šalyje, šis metodas "pritaikytas pardavėjo" yra apie 60 dienų geležinkeliu ir UPS. (Įskaitant muitinės formalumus ir mokesčius)

1. Jei jūsų adresas priklauso atokiai vietovei, turite sumokėti papildomus 40,00 USD arba susisiekti su mumis, kad pasirinktumėte kitą pristatymo būdą.

2. Prašome sumokėti mokesčius ir pasiimti paketą po to, kai paketas atvyks į vietinę muitinę. Mes nesame atsakingi už jokius muitus ir importo mokesčius.

3. Mūsų darbo laikas: 9: 00-18: 30 Pekino laiku. Tuo tarpu mes nedelsdami atsakysime į jūsų pranešimą. Per pertrauką gali būti, kad negalėsime atsakyti į jūsų pranešimą, prašome suprasti. Mes jums atsakysime per 24 valandas.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas