Jelly Roll audinio juostelės dygsniavimui,40 vnt ritininis medvilninis audinys siuvimui su skirtingais raštais "Pasidaryk pats" amatų pleistras

€20.15 €12.70

Arts,Crafts & Sewing

sku: g113196

  • Product Type: Other Fabric
  • Technics: Knitted
  • Style: Jacquard
  • Origin: Mainland China
  • Material: 100% Cotton
  • Type of Wholesale: no
  • Pattern: APPLIQUE
  • Set Type: no
  • Type: Other

Jelly Roll audinio juostelės dygsniavimui,40 vnt ritininis medvilninis audinys siuvimui su skirtingais raštais "Pasidaryk pats" amatų pleistras [patvarus] Mūsų medžiaginiai želė ritinėliai yra pagaminti iš aukštos kokybės medvilninio audinio, o kiekvienas gabalas yra kruopščiai apdorotas, kad galėtumėte jį naudoti. Net jei jis naudojamas ilgą laiką ir pakartotinai plaunamas, spalva vis tiek gali būti ryški kaip nauja, o audinys nebus pilingas.

[Puiki medžiaga] Medžiaginis želė ritinys yra medvilninio audinio, minkštas ir lengvai pjaustomas, tereikia žirklių, patogus spausti , ir gali būti skirtas įvairiems darbams. Padarykite skirtingus kūrybinius pjovimo ir sujungimo projektus po pjovimo pagal savo pageidavimus ir poreikius.

[Rašto kratinys] Mūsų audinių želė ritinėliai turi 40 skirtingų spalvų ir unikalių raštų bronzavimo procesą, kad atitiktų jūsų kūrybinius spalvų ir kūrybiškumo poreikius, ir labai tinka rankdarbiams, tokiems kaip patchwork dizainas.Unikalūs raštai ir spalvos atitinka jūsų dizaino idėjas.

[Platus taikymas] Įvairių spalvų, raštų ir karšto štampavimo proceso dizainas, patogus audinys, tinkamas dekoracijoms, lėlių drabužiai, margaspalviai krepšiai, staltiesės, maži žaislai, pagalvėlių užvalkalai.

[Gausite] 40 vienetų, atspausdintų įvairiomis spalvomis ir dizainu, 40 skirtingų raštų, kiekvieno gabalo dydis yra 39,3 x 2,55 colio, medvilninio audinio ryšuliai, siūti medvilniniais siūlais įvairiems projektams.

[40 lopų vienetų] Želė ritininis audinys turi skirtingus atsitiktinius derinius, kurie labai tinka rankdarbių, tokių kaip pleistrai, gamybai. Medžiaga taip pat gali būti naudojama apvadų kreivėms, lėlių suknelėms gaminti ir unikaliems aplikacijų projektams kurti.

Siuvimo elementai:

Pirštinės, žaislai, lėlių drabužiai, pleistrų krepšiai, kilimėliai, staltiesės, rankinės, audinių krepšiai, monetų piniginės, siuvinėjimai, dekoracijos, raštinės reikmenys ir kt.Gali siūti daiktus, atitinkančius jūsų idėjas. (Kalėdos, Helovinas)

Skalbimo instrukcijos:

Tinka skalbti mašinoje šaltame vandenyje ir minkštos temperatūros džiovintuve.

Spalva:Spalvota

Medžiaga: medvilninis audinys

Dydis: 6.5 x 100cm

Pakuote sudaro:

40 * rašto audinio želė ritinys (spalva yra atsitiktinė, žymėjimas nepriimamas)

Šilti patarimai:

Gali būti nedidelių spalvos ir dydžio klaidų, prašome kreiptis į faktinį produktą.

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas