Medinių mezgimo adatų rinkinys Nėrimo kabliukų rinkinys Siuvinėjimo adatos Medinės mezgimo nėrimo adatos nėrimo rinkinys

€12.11 €8.48

Arts,Crafts & Sewing

sku: g119507

  • Use: Embroidery
  • Material: Bamboo
  • Origin: Mainland China
  • Type: Sewing Kit

Šis nėrimo kabliukų rinkinys puikiai tinka jūsų rankose ir turi 7 kabliukus nuo 1,3 mm iki 1,5 mm, 6 mezgimo adatas ir 10 žymeklių. Lengvai slyskite per siūlus. Komplektuojamas veltinio ritininiame krepšyje, puikiai tinkančiame daugumai progų.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Crochet set with case

Medžiaga: medis, metalas, PP, veltinis ir kt

Nėrimo kablys: 1.3mm, 1.3mm, 1.3mm, 1.3mm, 1.5mm, 1.5mm, 1.5mm

Pakuočių sąrašas:

7 * Nėrimo kablys

6 * Adata

10 * Pažymėkite sagtį

1 * Veltinio ritininis krepšys

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Viso diapazono kabliukų rinkinys: apima 7 nėrimo kabliukus nuo 1,3 mm iki 1,5 mm, 6 mezgimo adatas, 10 žymeklių ir veltinio krepšį, kad būtų lengva laikyti ir transportuoti. Puikiai tinka visiems įgūdžių lygiams, nuo pradedančiųjų iki ekspertų.

2. Aukštos kokybės medžiaga: Pagaminta iš aukštos kokybės aliuminio ir buko medienos, mūsų nėrimo kabliukų rinkinys užtikrina lengvą ir patogų sukibimą.Sklandžiai slyskite per bet kokius siūlus lygia ir poliruoto aliuminio kablio galvute.

3. Ergonomiškas palaikymas: maksimaliai padidinkite savo nėrimo efektyvumą naudodami mūsų nėrimo kabliukų rinkinio ergonomišką dizainą. Supaprastinta rankena sumažina rankų nuovargį, suteikia optimalią atramą ilgų sesijų metu ir puikiai tinka be rūpesčių nėrimo patirčiai.

4.Praktinė dovana: Išlyginkite bet kurį krocheterio meistriškumo žaidimą su šiuo 7 ergonomiškų kabliukų, 6 adatų ir 10 žymeklių rinkiniu. Tiekiamas veltinio ritininiame krepšyje, kad būtų lengva nešiotis ir laikyti.

5. Praktinis naudojimas: Nesvarbu, koks jūsų kompetencijos lygis, šiame rinkinyje yra viskas, kas reikalinga bet kuriam projektui. Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar patyręs krocheteris, patobulinkite savo amatų žaidimą su mūsų rinkiniu.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas