Kalėdinių durų dekoras Patvarus kalėdinis medinis ženklas Durų dekoravimas Medinis Linksmas Kalėdų dekoro ženklas Priekinės durys Linksmų Kalėdų

€20.63 €10.32

Home & Garden

sku: g1093

  • Type of Wholesale: no
  • Electronic: no
  • Packing: No Gift Box
  • Set Type: no
  • Origin: Mainland China
  • Model Number: Christmas Door Sign

Ieškote šiltos dovanos ir gražaus namų dekoro papildymo per šias Kalėdas? Neieškokite daugiau nei mūsų Kalėdų pasveikinimo ženklas! Šis ženklas, pasižymintis mielu ir šventiniu paviršiaus raštu, kuriame derinamas Kalėdų senelis ir kitos atostogų ikonos, puikiai tinka skleisti atostogų nuotaiką jūsų namuose ar . Stipresnis ir patvaresnis nei kiti rinkoje esantys ženklai, jis gali būti plačiai naudojamas ant bet kokio lygaus paviršiaus.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Christmas Welcome Sign

Medžiaga: mediena

Spalva: spalva

Gaminio dydis: apie 30x17.5x2.4cm / 11.81x6.89x0.94in

Gaminio svoris: apie 197g

Pakuočių sąrašas:

1*Kalėdų pasveikinimo ženklas

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Kalėdų dekoravimo akcentas: Praskaidrinkite savo namus šiuo šventiniu dekoravimo ženklu, kuriame yra įžiebta linksma Kalėdų žinutė, eglutė, Kalėdų senelis ir briedis. Šis ženklas sukuria stiprią kalėdinę atmosferą ir sveikina svečius su šiltais linkėjimais.

2. Išskirtinė medžiaga: Mūsų Kalėdų pasveikinimo ženklas pagamintas iš aukštos kokybės, storesnės medienos tankio lentos, skirtos ilgalaikiam pakartotiniam naudojimui. Nuo išblukimo ir saulės apsaugančios medžiagos užtikrina, kad jis išliks gyvybingas daugelį metų. Be to, energiją taupantis LED apšvietimas suteikia žavingo švytėjimo jūsų atostogų dekorui.

3.Gerai pagaminti produktai: pakelkite savo durų dekorą su šiuo Kalėdų pasveikinimo ženklu - ryškūs spalvų raštai ir šiltas apšvietimas sukuria tobulą šventinę aplinką. Profesionali UV spausdinimo ir medinių lentų medžiaga užtikrina patvarų ir ryškų ekraną. Patirkite labiausiai Kalėdoms paruoštą įėjimo plokštelę.

4.Nuostabi dovana: sužavėkite savo svečius šiuo žavingu Kalėdų pasveikinimo ženklu.Šilta dovana šeimai ir draugams, kad per šventes pademonstruotumėte savo namų grožį.

5. Platus pritaikymas: Pakelkite atostogų dvasią savo namuose, parduotuvėje ar bare naudodami šį žavingą pasveikinimo ženklą. Jo dizainas sukuria šiltą ir kviečiančią atmosferą, puikiai tinkančią skleisti kalėdinį žavesį ir priversti jūsų svečius pajusti sezono džiaugsmą ir laimę. Pakabinkite jį ant durų ar sienos ir leiskite kalėdinei atmosferai tekėti į jūsų erdvę.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas