Rožių triušio žvakė Silikoninė forma "Pasidaryk pats" aromaterapija Miela meilė Triušio dervos amatas Liejimo formos Valentino dienai Dovanų namų dekoras

€22.00 €11.00

Arts,Crafts & Sewing

sku: g108711

  • Model Number: Rose Rabbit Candle Silicone Mold
  • Origin: Mainland China
  • Shape: Animal
  • Material: Silicone
  • Size: 12x6.8x8cm

Rožių triušio žvakė Silikoninė forma "Pasidaryk pats" aromaterapija Miela meilė Triušio derva Amatų liejimo formos Valentino dienai Dovanų namų dekoras Dropshipping/Wholesale

Pardavimo taškai: 1. Minkštas ir patvarus: Naudodami mūsų rožių triušio žvakių formą, galite sukurti žavingas ir unikalias žvakes, atlaikančias aukštą temperatūrą. Aukštos kokybės silikoninė medžiaga yra daugkartinio naudojimo ir patvari, todėl puikiai tinka ilgalaikiam naudojimui.

2. Romantiškas rožių triušio dizainas: Ši akį traukianti silikoninė forma leidžia mėgautis rankų darbo žvakėmis "pasidaryk pats", kurios jūsų namams suteikia šilumos ir romantikos.

3.Craft Better: Pakelkite žvakių gaminimo žaidimą naudodami šią rožių triušio silikono formą. Sklandi tekstūra užtikrina, kad jūsų kūriniai bus tobuli ir lengvai demontuojami, todėl bus pagaminti profesionalios kokybės rankų darbo gaminiai.

4.Būkite kūrybingi su žvakių gamyba: mūsų rožinio triušio žvakės silikono forma puikiai tinka pridėti karoliukų, blizgučių, cirkonio, blizgučių, džiovintų gėlių ir kitų dekoracijų, kad būtų galima gaminti unikalias žvakes ar dervos amatus. Naudokite šią formą, kad atnaujintumėte savo "pasidaryk pats" įgūdžius ir sukurtumėte pagal užsakymą pagamintus amatus sau ar savo artimiesiems.

5.Puiki idėja: išreikškite savo kūrybiškumą ir nustebinkite savo artimuosius unikaliu posūkiu naudodami mūsų rožinio triušio žvakės silikoninę formą.Ši forma leidžia jums sukurti gražiausias ir sudėtingiausias žvakių detales, todėl gaunami išskirtiniai gatavi amatai, kurie sukuria gražias dovanas.

Aprašymas:

Sukurkite gražius žvakių ar dervos amatus naudodami mūsų 3D triušio silikoninę formą.Šią formą nėra lengva klijuoti ir ją galima naudoti ilgą laiką, užtikrinant, kad iš pirkimo gausite visas galimybes. Padovanokite savo rankų darbo kūrinius kaip gražias dovanas, kurios bus puoselėjamos ilgus metus.

specifikacija:

1. Pavadinimas: silikoninė forma

2. Medžiaga: silikonas

3. Temperatūros diapazonas: nuo -104 ° F iki + 440 ° F (nuo -40 ° C iki 230 ° C)

4. Savybės: minkštas, atsparus temperatūrai, maistinis silikonas, lengvai išleidžiamas, lengvai valomas, daugkartinio naudojimo.

5. Pelėsių svoris: apie 202g

6. Pelėsių dydis: apie 12x6.8x8CM / 4.72x2.67x3.14inch

7. Baigtas dydis: apie 11x6x5.5cm / 4.33x2.36x2.16inch

Pakuočių sąrašas:

1 x Rožių triušio žvakės silikoninė forma

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas