Deivė Silikoninė žvakė Pelėsių gamyba "Pasidaryk pats" betono dervos gipso tortas Modelis Pelėsių rankų darbo aromaterapijos amatų gaminiai

€20.81 €10.40

Arts,Crafts & Sewing

sku: g114249

  • Model Number: Goddess Silicone Candle
  • Origin: Mainland China
  • Shape: Human Figure
  • Material: Silicone mold
  • Size: 2.64x3.82in

Ženkleliai:

1. Išskirtinė deivė: unikali mūsų silikoninės formos 3D trikojo deivės forma sustiprins jūsų namų dekoro estetinį patrauklumą. Sukurkite gražias ir subtilias "pasidaryk pats" žvakes, kurios skleidžia meninį žavesį ir sužavi jūsų svečius šia charakterio forma.

2. Pagaminta iš kokybiškų silikoninių medžiagų: Ši forma pagaminta iš minkšto, maistui saugaus, tiršto, daugkartinio naudojimo, plaunamo ir aukštos kokybės silikono, kuris gali atlaikyti aukštą ir žemą temperatūrą. Su šia forma galite lengvai sukurti gražias deivės žvakes, pildami lydytą vašką ir leisdami jam atvėsti. Pelėsiai yra lankstūs ir patvarūs, todėl galite lengvai nuimti žvakę jos nepažeisdami.

3. Lengvas demouldingas: Ši silikoninė forma turi neslidžius lygius paviršius, kurie neleidžia žvakei prilipti ir leidžia lengvai deformuotis. Jis taip pat yra patvarus, nedeformuotas ir atsparus plyšimui, todėl galite jį naudoti ilgą laiką.

4. Plačiai paplitęs naudojimas: Naudodami šią 3D deivės žvakės silikono formą galite sukurti nuostabias žvakes, molio statulas, liejimo dervos amatus ir kt. Puikiai tinka vakarėlių dekoravimui ir aromaterapijai, yra puiki dovana artimiesiems. Universalus ir lengvai naudojamas visoms jūsų kūrybinėms pastangoms.

5. Idealūs "pasidaryk pats" daiktai: Leiskite savo vaizduotei bėgti naudodami šią 3D deivės žvakės silikono formą.Sukurkite išskirtines žvakes, kalbančias apie jūsų unikalų stilių ir asmenybę, kurdami jas blizgučiais, blizgučiais ir džiovintomis gėlėmis. Puikiai tinka "pasidaryk pats" entuziastams, trokštantiems individualumo.

Aprašymai:

Sukurkite gražius "pasidaryk pats" amatus su mūsų deivės silikoninių žvakių gamybos forma.Pagaminta iš plaunamos medžiagos, kuri nesideformuoja, puikiai tinka žvakėms gaminti ir džiovintoms gėlėms pridėti. Priverskite savo kūrybines sultis tekėti naudodami šią universalią ir lengvai naudojamą formą.

Specifikacijos:

1. Produkto medžiaga: silikonas

2. Pelėsio dydis: 6,7 * 9,7 cm / 2,64 * 3,82 colio

3. Produkto dydis: 6.1 * 9cm / 2.40 * 3.54in

Sąrašas:

1* 3D deivės žvakės silikono forma

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas