Multi Clip Drabužių kabykla Vaikų spinta Drabužių pakabos 8 spaustukai Drabužių džiovinimo lentyna Vaikiškos pakabos skalbyklai

€8.93 €4.46

Home Storage & Organization

sku: g10300

  • Origin: Mainland China
  • Use: Food

Aprašymas:

Lengvai rūšiuokite ir džiovinkite skalbinius naudodami šią skalbinių pakabą su spaustukais.Dėl kelių spaustukų dizaino jie yra higieniški ir sveiki, o nuimama funkcija yra patogi laikyti. Pagaminta iš bekvapių ir patvarių medžiagų, ši pakaba puikiai tinka jūsų drabužių linijai ar rankšluosčiams.

Specifikacijos:

Medžiaga: PP

Svoris: 90g

Pakavimas: opp maišas

Pakuočių sąrašas:

Kelių klipų

pakaba*1vnt Nata:

Dėl apšvietimo efektų ir filmavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra tolerancija.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patobulintas džiovinimo efektyvumas: iš pagrindų pakeiskite savo skalbinių rutiną naudodami mūsų kelių klipų pakabą. Jo novatoriškas dizainas leidžia higieniškai ir sveikai džiovinti, tolygiai atstumiant drabužius.

2.Tvirta medžiaga: Naudojant PP medžiagą, saugi ir ekologiška, tvirta ir nelengvai laužoma, bekvapė ir patvari. Kabliukas turi pagrįstą radianą ir nėra lengva nukristi vėjyje. Jis gali būti pasuktas 360 ir yra lengvai naudojamas.

3. Sutaupykite vietos: nuimamas mūsų kelių klipų pakabos klipo dizainas leidžia lengvai naudoti nepažeidžiant drabužių. Kai nenaudojami, nuimami spaustukai leidžia lengvai ir patogiai laikyti, taupydami brangią vietą spintoje.

4. Patogu naudoti: lengvai nukirpkite drabužius, kojines, rankšluosčius ir dar daugiau! Mūsų kelių spaustukų pakabą lengva pakabinti ant bet kokio paviršiaus, įskaitant skalbyklą, vonios kambarį, drabužių liniją, langą, kėdės atlošą ar drabužių spintą.

5. Plačiai pritaikomas: Mūsų kelių spaustukų pakaba puikiai tinka tvarkingam ir organizuotam drabužių, rankšluosčių, nosinių, kojinių, pirštinių ir net plonų antklodžių laikymui.Atsisveikinkite su netvarkingomis erdvėmis ir pasisveikinkite su tvarkingesniais namais.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas