Kelionių verslo kabelio krepšys Nešiojamas skaitmeninis USB elektroninis organizatorius Įtaisų dėklas Makiažo krepšys Kelionių laikymo priedai

€2.96 €1.47

Home Storage & Organization

sku: g16254

  • CN: Zhejiang
  • Size: 22 * 14.5 * 4cm
  • Use: Multi-Purpose
  • Origin: Mainland China
  • Material: Cloth
  • Applicable Space: Living Room
  • Pattern: Three-dimensional Type
  • Type: Storage Bags

Kelionių verslo kabelio krepšys Nešiojamas skaitmeninis USB elektroninis organizatorius Įtaisų dėklas Makiažo krepšys Kelionių laikymo priedai

Produkto specifikacijos:

Medžiaga: nailonas

Dydis: 22 * 14.5 * 4cm

Spalva: Iš baltos spalvos, ežero mėlyna, pilka, juoda, tamsiai mėlyna, p rašalas

Produkto savybės:

1. Aukštos kokybės medžiagos: Laikymo krepšys pagamintas iš atsparių dilimui ir patvarių medžiagų, užtikrinant, kad po ilgalaikio naudojimo jis nebūtų lengvai nusidėvėjęs ar sugadintas. Tuo pačiu metu medžiaga turi vandeniui atsparią funkciją, kuri gali apsaugoti vidinius daiktus nuo netikėtos drėgmės poveikio.

2. Daugiafunkcinis dizainas: Daiktadėžėje yra keli skyriai ir skirtingo dydžio kišenės, kuriose gali tilpti įvairių rūšių daiktai, tokie kaip telefonai, įkrovikliai, duomenų kabeliai, kosmetika ir kt.Vidinio skyriaus dizainas yra pagrįstas, todėl vartotojams patogu rūšiuoti ir tvarkyti daiktus, pagerinant saugojimo efektyvumą.

3. Perkeliamumas: Laikymo krepšys yra lengvo dizaino, todėl jį lengva nešiotis. Jis yra pagrįsto dydžio ir svorio, todėl tinkamas nešiotis lagaminuose, rankinėse ar kuprinėse. Nesvarbu, ar tai kelionės, ar kasdienis naudojimas, jį lengva nešiotis ir laikyti įvairius daiktus.

4. Daugkartinis naudojimas: Be kelioninio laikymo krepšio, jis taip pat gali būti naudojamas kaip makiažo krepšys, elektroninis prietaiso laikymo krepšys ar raštinės reikmenų laikymo krepšys. Dėl daugiafunkcinio dizaino jis tinka įvairioms progoms ir atitinka skirtingų vartotojų poreikius.

5. Kokybės užtikrinimas: Laikymo krepšys pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir yra griežtai kontroliuojamas bei bandomas, siekiant užtikrinti produkto patvarumą ir patikimumą.Be to, jis taip pat turi gerą prekės ženklo reputaciją ir vartotojų atsiliepimus, todėl yra patikimas produktas.

Dėmesys:

1. Dėl rankinio matavimo prašome leisti 1-3 cm skirtumą. Ačiū už supratingumą!

2. Dėl skirtingų monitorių skirtumų atkreipkite dėmesį, kad vaizdai gali neatspindėti tikrosios projekto spalvos.

Į paketą įeina:

1 * Daiktadėžė

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas