Nešiojamas maišytuvas, Kokteilių maišytuvas, Mini maišytuvas kokteiliams ir kokteiliams, USB įkraunamas namų kelionių vaisių sulčiaspaudės puodelis

€25.79 €20.63

Waffle Makers

sku: g99126

  • Origin: Mainland China
  • Capacity (l): Other
  • Brand Name: FGHGF

[Daugiafunkcinis]--Mini belaidis maišytuvas puikiai tinka gaminti maistingus vienos porcijos kokteilius, sulčių mišinius, vaisių ir daržovių mišinius, kavą, baltymų kokteilius, pieno miltelius, kūdikių papildus. Maišytuvo korpusą ir dugną galima atskirti. Be to, mes taip pat siunčiame valymo kempines, kurios gali lengvai išvalyti maišytuvą. Šis nešiojamas maišytuvas taip pat yra puiki dovana sulčių ir kelionių mėgėjams tiek viduje, tiek lauke.

[Atnaujintas peilis, šeši ašmenys] - Nešiojamas maišytuvas su šešiais ašmenimis, variklio greitis 15000-25000 aps / min, 3D super maišymas, gali be vargo sudaužyti vaisius ir daržoves į nuostabius kokteilius. Jis nepalieka vaisių ir ledo gabalėlių kaip tradicinis maišytuvas ir nesukelia tiek triukšmo, kiek tradicinis maišytuvas.

[USB ĮKROVIMAS]-- Šiame USB sulčiaspaudės puodelyje yra 2000 mAh įkraunama aukštos kokybės baterija, kurią galima įkrauti įvairiais būdais, pavyzdžiui, per maitinimo bloką, kintamosios srovės adapterį ir kompiuterį. Taigi galite jį pasiimti su savimi, kad ir kur eitumėte. Pasiimkite šį maišytuvą su savimi į biurą, stovyklavietes ar sporto salę, kad išliktumėte hidratuoti ir gautumėte puikų vitaminų kiekį.

[Nešiojamas dizainas] - mėgaukitės šviežiais kokteiliais naudodami vienos porcijos maišytuvą! Šis nuostabus 13 uncijų (apie 368,5 g) sulčių maišytuvas padeda išlikti sveikiems ir leidžia mėgautis mėgstamais kokteiliais bet kada ir bet kur, Galite naudoti kaip asmeninį kokteilių puodelį. Šis kompaktiškas, lengvas maišytuvas puikiai telpa į sporto krepšį, portfelį ar piniginę, suteikdamas jums sveikų galimybių keliaujant.

[SAUGUS IR SVEIKAS]--Šis asmeninis maišytuvas pagamintas iš maistinės ABS medžiagos, be BPA. Silikono dugnas suprojektuotas su neslystančiomis ir smūgius sugeriančiomis funkcijomis.Šiame nešiojamame maišytuve yra magnetinis saugos jungiklis, įsitikinkite, kad raudona rodyklė nukreipta į jungiklį, todėl jį labai saugu naudoti ir valyti.

Spalva: juoda

Medžiaga: ABS + nerūdijantis plienas

Dydis: 23.5 x8 x 8cm

Pakuote sudaro:

1 x sulčių puodelis

1 x valymo šepetys (atsitiktinės spalvos, nepriimkite nurodytos spalvos)

1 x USB kabelis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas