Madinga, universalus vaikų variklio dangčio megztukas, kepurė, minkšta ir patogi berniukams ir mergaitėms nuo 3 iki 9 metų, tinka įvairioms progoms

€10.26 €5.13

Mother & Kids

sku: g98013

  • Brand Name: THINKTHENDO, THINKTHENDO
  • Material: Wool
  • CN: Guangdong
  • Origin: Mainland China

Funkcijos:

OOTDTY

Būkite šilti ir stilingi su šia kokybiška vilna vaikams. Minkšta ir patogi medžiaga užtikrina patogią dėvėjimo patirtį. Puikiai tinka rudens ir žiemos sezonams.

Sukurtas pagal unikalų širdies raštą, jis suteikia jūsų vaiko aprangai mados ir gyvybingumo. Patvarus meistriškumas ir susiuvimas daro jį ilgalaikį ir atsparų pažeidimams.

Tinka 3-9 metų vaikams, šis reguliuojamas puikiai tinka tiek berniukams, tiek mergaitėms. Stebuklinga juosta gale leidžia lengvai reguliuoti dydį, užtikrinant tvirtą ir patogų prigludimą visiems.

Nesvarbu, ar tai atsitiktinė išvyka, ar ypatinga proga, tai universalus aksesuaras, kurį galima dėvėti įvairiose aplinkose. Tai suteikia madingą prisilietimą prie bet kokios aprangos ir leidžia jūsų vaikams vėdinti galvą ir prakaituoti dėl kvėpuojančio dizaino.

Padovanokite savo vaikui dovaną ir paguodą su šia gražia vilna Leiskite jiems išsiskirti iš minios ir išreikšti savo unikalią asmenybę su šiuo madingu aksesuaru. Būtina turėti bet kuriam mados į priekį vaikui!

Specifikacijos:

Medžiaga: vilnonė

Galvos perimetras: 50-54cm

Komplektą sudaro:

1xKids dangtelis

Nata:

Prašome leisti nuo 1 iki 3 cm paklaidą dėl rankinio matavimo, prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate,

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas