Odos taisymo kremas Skystas batų lakas Aukštos kokybės batų lakas odiniams batams Piniginė Baldų vaškas Odos kondicionierius 50ML

€12.23 €5.51

Shoes

sku: g96127

  • Item Type: SHOE POLISH
  • Brand Name: isfriday
  • Origin: Mainland China

PAGRINDINĖS FUNKCIJOS

【Lengva naudoti ir dažyti】 Mūsų odos recoloredRepair pasta yra profesionali spalvų taisymo medžiaga, kurią galima šlifuoti ant vandenį sugeriančios odos. Puiki dažymo funkcija gali ištaisyti odos įtrūkimus, įbrėžimus ir įbrėžimus bei pakeisti odos spalvą.

【Greitas džiūvimas】 Nusivalius ir nudažius, reikia tik 10-20 minučių natūralaus džiovinimo arba plaukų džiovintuvu išdžiūti per 1-2 minutes. Odos taisymo kremas išlaiko originalią odos gaminių būklę, minkštą tekstūrą ir be dėmių. Tuo pačiu metu jis gali išlaikyti ilgalaikį dažymo efektą, lengvai neišblukti, o oda nėra lipni.

【Nereikia keisti odos, taupyti pinigus】 Jums nereikia būti prislėgtam dėl senos odos, nes jei turite odos taisymo kremą, galite lengvai atkurti pradinę odinių batų išvaizdą neišleisdami per daug pinigų.

【Daugiafunkcinis】 Mūsų tamsiai rudos odos remonto rinkinys gali būti naudojamas įvairiems odos ir vinilo gaminiams. Mūsų odos taisymo kremas apsaugo sofas, baldus, sofų ir automobilių salonus, biuro kėdes, pinigines, batus ir batus, įrankių krepšius, balnus, pinigines, diržus ir striukes, rankas ir pirštines

Specifikacijos

Medžiaga: skystis

Svoris: 50G

Nata:

Dėl rankinių matavimų prašome leisti nedidelius matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje rodomos spalvos.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas