33M 3mm-12mm poliimido aukštos temperatūros lipni juosta Šilumos izoliacija Lipni izoliacinė juosta 3D spausdinimui

€3.41

Hardware

sku: g9450

  • Type: Tape
  • Origin: Mainland China
  • DIY Supplies: Tiling

Žymos: polyimide thermal insulation adhesive insulating adhesive tape

Aprašymas: Medžiaga: Poliimidas Plotis: 3mm 4mm 5mm 6mm 7mm 8mm 10mm 12mm Ilgis: 33M Storis: 0.055mm Ilgalaikė temperatūra: 260 °C laipsniai Trumpalaikė temperatūra: 300 °C laipsniai. Pristatymas Nemokamas pristatymas, kai bendras svoris mažesnis nei 2 KG, per "China Post Ordinary Small Packet Plus", "Yanwen Economic Air Mail" ir pan.

TAIP PAT GALIMA ĮSIGYTI UPS, EMS, DHL, TNT, "FEDEX express", tačiau mes pagal numatytuosius nustatymus naudojame "China Post Air Mail" įprastoje situacijoje.

Pristatymo laikas

UPS, EMS, DHL, TNT, Fedex, DPEX greitasis pristatymas paprastai trunka 5–7 darbo dienas, kurios priklauso nuo jūsų šalies.

"China Post Air Mail" paprastai trunka 10–30 darbo dienų į jūsų šalį. Tačiau tai gali užtrukti ilgiau dėl vėlavimo atlikti muitinės formalumus, atostogas ar retkarčiais oro problemas.

Grąžinimas ir garantija

1,7 dienos pinigų grąžinimas / 2 savaičių keitimas

2.Grąžintoje prekėje turi būti nurodytas jūsų vardas, adresas, prekė, dienos laikas, telefonas, kaip sumokėjote ir ar prašote grąžinti pinigus ar pakeisti.

3. Gavę grąžinamą prekę, grąžinsime klientui prekės kainą (neįskaitant ir

siuntimo išlaidų 4.Kiekvienas grąžinimas turi būti pagrįstas įrodymais.

5. Mes garantuojame visas mūsų parduodamas prekes. Mes siūlome grąžinti visą sumą arba pakartotinai išsiųsti prekes, jei išsiuntėme jums per klaidą arba negavome jūsų prekių ar sugadinome tranzito

metu Apie chromatizmą

Tai, ką matėte nuotraukoje, yra absoliučiai tai, kas yra, tačiau dėl šviesos, fotoaparato efektų, ekrano raiškos ir kitų priežasčių nuotraukos ir objektai gali šiek tiek skirtis spalvomis, prašome natūra vyrauti, nuotraukos tik dėl nuorodos.

Mokėjimo

1. Visas mokėjimas yra apsaugotas sąlyginio deponavimo, o visas jūsų mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas.

2.Mokėjimas išleidžiamas tik patvirtinus pristatymą.

Pastabos

1. jei siuntinys neatvyksta per 60 dienų (Rusijos Federacija 90dienų), mes siūlome pilną refund.so prašome nepradėti ginčo iki to laiko, jei paketas neatvyksta;

2. Prieš pateikdami užsakymą, maloniai patikrinkite visą jums reikalingos prekės informaciją (pvz., Dydį, spalvą, kainą, pakuotę ir kt.),

3. Mes priimame prekės grąžinimą, jei jums nepatinka ją gaunant, tačiau jūs turite sau leisti grąžinimo siuntimo mokesčius.

4. Atkreipkite dėmesį, kad stebėjimo informaciją galima stebėti praėjus 3–10 dienų po išsiuntimo. Taigi nesijaudinkite dėl stebėjimo informacijos, kuri nebus patikrinta prieš laikotarpį, tai yra normalu.

5.Mes nuoširdžiai sveikiname pardavėją, didmeninį ar drop shipping pardavėją, kad pateiktumėte masinį užsakymą iš mūsų, mes suteiksime jums ryškią kainą. (Kai pateikiate užsakymą, sumokėkite jį po to, kai pakoreguosime kainą. ) Mes taip pat priimame jūsų OEM užsakymus. (Jei turite savo stiliaus produktų, atsiųskite mums savo dizainerio informaciją, mes galime tai padaryti už jus.)

6.Importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos neįskaičiuojami į prekės kainą ar siuntimo mokesčius. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

7.Prieš pateikdami pasiūlymą, pasitarkite su savo šalies muitinės įstaiga, kad nustatytumėte, kokios bus šios papildomos išlaidos.

8. Įsitikinkite, kad gavėjo informacija, jūsų VARDAS, pavardė, teisingas adresas, telefonas, pašto kodas, tai labai svarbu, arba parcal bus išsiųstas atgal.

Atsiliepimus

Jūsų atsiliepimai yra galia paskatinti mus judėti toliau, todėl maloniai prašome skirti kelias minutes, kad paliktumėte mums teigiamą atsiliepimą, jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis. Ir mes nedelsdami reaguosime tuo pačiu! Jei nesate patenkinti mumis, maloniai prašome pasakyti mums priežastis ir išsamią informaciją. Mes stengsimės rasti geriausią problemos sprendimą, bet prašome DON NEPALIKTI neigiamo ar neutralaus prieš tai darydami. Ačiū!^_^

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas