BERNY Mechanical Men Watch Firefighter Salute Calendar Canvas Rankinis laikrodis Miyota 8215 Super Luminus 10ATM Fire Gradien laikrodžiai

€230.86 €120.05

Watches

sku: g91523

  • Movement: Automatic Self-Wind, Miyota 8215
  • Style: SPORT
  • Brand Name: BERNY
  • Back cover material: Back cover material
  • Band Length: 19cm
  • Band Width: 20.5mm
  • Origin: Mainland China
  • Water Resistance Depth: 10Bar
  • Lug to Lug Distance: 46.20mm
  • Case Material: Stainless Steel
  • Item Type: Mechanical Wristwatches
  • Boxes & Cases Material: Paper
  • Feature: Luminous, Auto Date, Complete Calendar, Water Resistant
  • Dial Diameter: 39.5mm
  • Case Thickness: 13.5mm
  • Sport Type: Cycling
  • Strap material: Canvas Strap+Nylon
  • Clasp Type: Buckle
  • Dial Window Material Type: Sapphire Crystal
  • Model Number: AM229M
  • Case Shape: Round
  • Band Material Type: Canvas
  • Wearable length: 190mm
  • Weigth: 62g

Parametras:

Modelis: AM229M

Judėjimas: Miyota 8215

Tikslumas: -20 ~ + 40 sek per dieną

Korpuso forma: apvali

Korpuso skersmuo: 39.5mm

Korpuso storis: 13.5mm

Atstumas nuo kilpos iki kilpos: 46.20mm

Dirželio plotis: 20.5mm

Nešiojamas ilgis: 190mm

Case materail: nerūdijantis plienas

Dirželio medžiaga: drobės dirželis + nailonas

Sagtis: prisegti sagties užsegimą

Paviršinis objektyvas: safyro stiklas

Galinio dangtelio medžiaga: nerūdijantis plienas

Neperšlampamas: 10ATM

Weigth:62g

Funkcijos

1. Sportinis laikrodis, naudojant Miyota 8215 pažangų automatinį judėjimą, automatinę apviją, paprastą valdymą ir patogią priežiūrą

2. Safyro krištolas ir švarūs arabiški skaitmenys bei lango datos rodymas, lengvai skaitomi

3. Ciferblato spalva išblunka nuo ryškiai oranžinės iki paryškintos raudonos, o galiausiai raudona ir juoda 12 valandą ciferblato dizainas yra unikalus

4. Super šviesus, aiškus matomumas naktį, puikus vizualinis efektas.

5. Švarus, besiūlis juodo audinio dirželis, kurį galima greitai nuimti, kad būtų galima lengvai ir greitai pakeisti dirželį įvairiomis progomis

6. Nerūdijančio plieno korpusas, kuris yra draugiškas odai, atsparus korozijai ir vandeniui iki 100 metrų gylio, pagerinantis bendrą dėvėjimosi patirtį.

Didvyrių pagerbimas - AM229M, laikrodis, skirtas ugniagesiams

Įvadas:

Pastaraisiais metais dėl ekstremalių oro sąlygų ir dažnų stichinių nelaimių buvo prarasta daug gyvybių ir turto. Kiekvienais metais šios nelaimės ištinka, ir būtent mūsų drąsūs ugniagesiai rizikuoja savo gyvybėmis, kad užtikrintų mūsų saugumą. Pripažindami jų milžiniškas pastangas, išdidžiai pristatome laikrodį AM229M, kruopščiai sukurtą pagerbti šiuos nepajudinamus herojus.

Stiprumas ir patikimumas:

AM229M yra daugiau nei tik laikrodis; jis yra stiprybės ir patikimumo simbolis – savybės, sinonimiškos ugniagesiams. Pagamintas iš nerūdijančio plieno korpuso, šis laikrodis pagamintas taip, kad atlaikytų sunkiausias sąlygas, kaip ir mūsų ištvermingi ugniagesiai pavojaus akivaizdoje.

Tikslumas ir atsparumas:

Įrengtas "Miyota 8215" automatiniu judėjimu, AM229M užtikrina tikslų laiko apskaitą, atspindinčią tikslumą ir savalaikiškumą, reikalingą kiekvienai gaisro gesinimo operacijai. Dėl vandeniui atsparios galimybės iki 10ATM jis yra patikimas kompanionas atšiauriausioje aplinkoje.

Aiškus matomumas:

Kai svarbi kiekviena sekundė, svarbiausia yra įskaitomumas. AM229M turi safyro stiklo paviršiaus lęšį, kuris suteikia išskirtinį aiškumą net ir nepalankiomis apšvietimo sąlygomis.Paryškinti arabiški skaitmenys ir datų langas suteikia greitą ir paprastą nuorodą, leidžiančią ugniagesiams sutelkti dėmesį į savo svarbias misijas.

Unikalus dizainas:

Įkvėptas ugniagesių drąsos ir atsidavimo, AM229M demonstruoja ciferblato dizainą, kuris pereina nuo ryškios oranžinės prie ryškios raudonos spalvos, simbolizuojančios drąsą ir atsparumą. 12 val. raudonai juoda spalva simbolizuoja iššūkius, su kuriais susiduria ir kuriuos įveikia budintys ugniagesiai.

Patogumas ir prisitaikymas:

Suprasdami reiklų jų darbo pobūdį, AM229M yra su patogiu ir keičiamu nailono + odos dirželiu. Greitai nuimama ir keičiama, ši funkcija leidžia ugniagesiams pritaikyti laikrodį įvairioms situacijoms, užtikrinant maksimalų komfortą ilgomis tarnybos valandomis.

Išvada:

AM229M yra daugiau nei tik laiko apskaitos instrumentas; tai garbės ir dėkingumo simbolis nesavanaudiškiems ugniagesiams, kurie saugo mus pavojaus metu. Dėl tvirtos konstrukcijos, tikslaus funkcionalumo ir apgalvoto dizaino šis laikrodis nuolat primena apie didvyriškus šių drąsių asmenų veiksmus. Dėvėkime AM229M išdidžiai, palaikydami savo ugniagesius ir išreikšdami bendrą dėkingumą už jų tvirtą įsipareigojimą užtikrinti mūsų saugumą.

Jūsų aprašytas sportinis laikrodis, maitinamas pažangiu automatiniu judėjimu "Miyota 8215", pasižymintis įvairiomis funkcijomis, gali pasigirti keliais privalumais, kurie tinka tiek sporto entuziastams, tiek laikrodžių kolekcionieriams. Štai jo pranašumų aprašymas:

Patikimas "Miyota 8215" automatinis judėjimas: "Miyota 8215" judėjimas yra žinomas dėl savo patikimumo ir tikslumo.Tai japoniškas automatinis judėjimas, užtikrinantis nuoseklų laiko apskaitą be akumuliatoriaus. Tai kreipiasi į tuos, kurie vertina automatinių judesių meistriškumą.

Safyro kristalas: Safyro kristalas yra labai atsparus įbrėžimams ir patvarus, užtikrinantis, kad laikrodžio ciferblatas išliktų aiškus ir be negražių žymių net ir tvirtoje sporto aplinkoje.

Išvalyti arabiškus skaitmenis ir datos rodymą: laikrodžio arabiški skaitmenys ir lango datos rodymas sukurti taip, kad būtų lengva ir greitai skaityti. Ši funkcija yra būtina sportinės veiklos metu, kai reikia iš pirmo žvilgsnio patikrinti laiką.

Unikalus ciferblato dizainas: laipsniškas spalvų keitimas iš ryškiai oranžinės į paryškintą raudoną, galutinai pristatant raudoną ir juodą spalvas 12 valandą, sukuria išskirtinį ir vizualiai patrauklų ratuką. Šis unikalus dizainas išskiria jį iš įprastų sportinių laikrodžių.

Domed Dial: Kupolinis ratukas laikrodžio ciferblatui suteikia gylio ir charakterio. Tai pagerina laikmačio estetiką ir prisideda prie jo bendro stiliaus.

Šviečianti danga: Balta šviečianti danga ant rankų ir žymeklių užtikrina, kad laikrodis išliktų įskaitomas esant prastam apšvietimui arba naktį, o tai ypač svarbu sportuojant lauke ar užsiimant veikla, kuri tęsiasi iki vakaro.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas