Romper ir galvos apdangalų rinkinys Mielas naujagimio fotografijos rekvizitas Kūdikių mergaičių smėlinukų dušo dovana 0-3 mėnesiams

€17.05 €11.59

Mother & Kids

sku: g90687

  • Brand Name: OOTDTY
  • Age Range: 12+y, 0-6m
  • Origin: IT(Origin)
  • Model Number: B03A7HH1004709
  • Gender: Unisex

Funkcijos:

OOTDTY

Vertingos jūsų kūdikio akimirkos pirmąsias 100 dienų su mūsų kūdikių fotografijos romperiu su peteliške, pagamintu iš kokybiško poliesterio pluošto, jis užtikrina komfortą ir ilgaamžiškumą jūsų mažam kūdikiui.

Mūsų vaikiškas smėlinukas kūdikiams pasižymi žavingu dizainu ir ryškiomis spalvomis, todėl jūsų kūdikis tampa fotosesijų centru, minkštas ir kvėpuojantis audinys leidžia lengviau judėti, užtikrindamas be rūpesčių patirtį tiek jums, tiek jūsų kūdikiui.

Sukurtas naujagimiams iki 100 dienų, mūsų kūdikių fotografijos kombinezonas ir galvos apdangalas puikiai tinka tėvams, norintiems užfiksuoti ankstyvuosius savo mažų kūdikių etapus, jis suteikia stilingą išvaizdą, sustiprindamas bendrą nuotraukų estetiką.

Nesvarbu, ar tai profesionalios fotosesijos, ar "pasidaryk pats" namuose, tai tinka įvairioms progoms, pridedant elegancijos ir mielumo bet kokiai aplinkai, sukuriant gražius prisiminimus, kurie išliks ilgai.

Švęskite savo kūdikį pirmąsias 100 dienų, būtina turėti kiekvienam tėvui, norinčiam branginti ir dalintis šiomis gražiomis akimirkomis, apgalvotą dovaną kūdikių dušams ir gimtadieniams, suteikiančią laimės ir šypsenų tiek tėvams, tiek kūdikiams.

Specifikacijos:

Medžiaga: poliesterio pluoštas

Spalva: šviesiai mėlyna

Dydis: tinka 0-3 mėnesių kūdikiams

Komplektą sudaro:

1x kūdikių fotografijos smėlinukas

1x Bowknot galvos apdangalai

1x rekvizito akiniai

Nata:

Prašome leisti 1-2 cm paklaidas dėl rankinio matavimo.

Atkreipkite dėmesį į nedidelius spalvų skirtumus dėl skirtingos ekrano skiriamosios gebos.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas