Motociklų veidrodžiai Hawkeye motociklų veidrodėliai Saugumas Galinio vaizdo veidrodis Motociklo veidrodis Sunkus aiškus matymas Galinis vaizdas Pusė

€32.58 €16.28

Motorcycle Parts

sku: g85275

  • Model Name: Motorcycle Rear View Mirror
  • Item Type: Side Mirrors & Accessories
  • Material Type: glass+ ABS
  • Item Length: 30cm
  • Item Weight: 730g
  • Item Width: 10cm
  • Item Height: 3cm
  • Origin: Mainland China

Atnaujinkite savo motociklą mūsų aukštos kokybės, smūgiams atspariais veidrodėliais. Mėgaukitės aiškiu matymu ir lengvu kampo reguliavimu, kad važiuodami sumažintumėte vėjo pasipriešinimą. Supaprastinkite savo keliones naudodami mūsų patogius naudoti veidrodžius.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Motorcycle Rear View Mirror

Veidrodžio medžiaga: stiklas

Veidrodžio dangčio medžiaga: ABS

Produkto spalva: juoda

Varžto dydis: 1 vnt 10MM ortodontiniam sriegiui, 1 vnt 10MM stačiakampiam sriegiui, 2 vnt 8MM stačiakampiam sriegiui, 1 vnt 8MM atvirkštiniam sriegiui

Pakuočių sąrašas:

Motociklų galinio vaizdo veidrodžiai*2

Veidrodžio laikiklis*2

Varžtas*5

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Pagerina vairavimo saugumą: HD stiklo lęšiai suteikia aiškų ir platų kelio vaizdą, leidžiantį lengvai pamatyti artėjančias transporto priemones ir kliūtis.

2. Geriausias kampo reguliavimas: Su 360 laipsnių pasukimu ir universalia rutuline jungtimi galite laisvai reguliuoti motociklo galinio vaizdo veidrodį aukštyn ir žemyn arba į šoną, kad gautumėte geriausią vaizdą.

3. Aptakus aerodinaminis stilius: pagerinkite savo motociklo išvaizdą naudodami mūsų aptakų ir stilingą galinio vaizdo veidrodėlį. Unikalus "Hawkeye" dizainas ne tik suteikia akį traukiantį patrauklumą, bet ir jo aerodinaminė forma sumažina atsparumą vėjui, kad važiavimas būtų sklandesnis. Padarykite savo kelionę išskirtinę su šiuo patraukliu atnaujinimu.

4. Tvirtas ir patvarus: Pagamintas iš didelio stiprumo ABS korpuso, šis motociklo galinio vaizdo veidrodėlis yra atsparus smūgiams ir tinka bet kokiam orui. Dėl tvirto plieninio stulpo ir sunkios konstrukcijos jis yra patvarus.Autentiško stiklo lęšis turi konservanto funkciją, užtikrinančią platų ir aiškų vaizdą.

5.Multi programa: Gaukite aiškų kelio vaizdą už savęs naudodami mūsų patogų motociklo galinio vaizdo veidrodėlį. Įdiekite jį tiesiai ant vairo be įrankių ar modifikacijų, kad būtų galima plačiai pritaikyti įvairius dviračius, tokius kaip kalnų, kelių ir elektriniai dviračiai.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas