Komercinis Nepalo Momo restoranas Kompaktiškas nešiojamas visiškai automatinis Samosa kinų koldūnų aparatas

€3 779.28

Special Category

sku: g83339

  • Item Type: Extra Fee

Sveiki, prieš apmokėjimą susisiekite su klientų aptarnavimo tarnyba, kad patvirtintumėte faktinį produkto svorį ir logistikos išlaidas, mes suteiksime jums logistikos paslaugas po mokesčių pristatymo! 4 mašinos, įsigytos per šią nuorodą Išsami informacija apie produktus ◆ Įmonės profilis ◆ Verslo biuras ◆ Parodų eksponavimas ◆ Profesionalus aptarnavimas 1. 24 valandų ryšio paslauga 2. Greita logistika suteikia jums sklandų pristatymo aptarnavimą; jei nesate susipažinę su muitinės formalumais, mes galime suteikti jums pristatymą nuo durų iki durų (DDU&DDP). 3. Vienerių metų garantija, techninė pagalba visą gyvenimą ir nemokamas personalo mokymas 4. Naujas dizainas arba gaminio rekomendacija 5. Dalyvaukite tarptautinėse ekspozicijose ir derėkitės akis į akį su klientais 6. Jei atvykstate į Kiniją, pateikite oficialų kvietimą 7. Registratūros paslaugos, padės užsisakyti viešbutį 8. Palaikykite vietinį garantinį aptarnavimą ◆ Mokėjimo būdai ◆ F A QQ1: Koks jūsų įmonės aptarnavimas po pardavimo?Pardavimas draudžiamas JAV.Jei jums to reikia, susisiekite su klientų aptarnavimo tarnyba. A1: Mūsų mašina bus patikrinta tris kartus prieš išsiuntimą, siekiant įsitikinti, kad pati mašina neturi problemų. Jei mašina turi kokių nors problemų netinkamai veikiant: 1. netinkamo veikimo problema, visas naudojimo problemas išspręsime vaizdo skambučiu. 2. Mašinos dalių problema, mes atsiųsime jums priedus, kad užtikrintume normalų mašinos naudojimą. Be to, 3.In mūsų inžinieriai kasmet vyksta į užsienį, kad padėtų klientams išspręsti problemas, kurių jie negali išspręsti. Suteikite klientams geriausios kokybės mašiną, geriausią aptarnavimą, yra mūsų įmonės standartas.

Q2: Bet kokia garantija?

A2: Vienerių metų garantija. Atvirai kalbant, Mūsų mašinų kokybė yra labai stabili. Mašina bus išbandyta tris kartus prieš išvažiuojant iš gamyklos, kad įsitikintų, jog mašina yra geriausios būklės, kai atvyks į jūsų adresą.Kai kurias nedideles mašinos problemas dažniausiai sukelia neteisingas naujokų veikimas, todėl pateikiame visą anglų kalbos mokomųjų vaizdo įrašų ir įprastų problemų sprendimo vaizdo įrašų rinkinį, kad padėtume vartotojams geriau tai suprasti. Kita vertus, į mašinos įrankių dėžę iš anksto įdėjome atsarginių dalių rinkinį. Jūsų naudojimo metu, jei jums reikia atsarginių dalių, mes galime jas atsiųsti jums per UPS, o iki jūsų durų pristatymo užtruks tik 5-7 dienas. Naudojimo metu, jei turite klausimų, galime bet kada atlikti vaizdo skambutį.

3 kl.: Kaip transportuoti be muitinės formalumų atlikimo?

A3: Mes turime patikimą ekspeditorių agentą, kuris gali išsiųsti jums daiktus jūra / oru / "Express" į jūsų namus. Mes padėsime jums pasirinkti tinkamiausią siuntimo paslaugą.

4 kl.: Ar jūsų įmonė teikia mokymus?

A4 : Taip, mes teikiame mokomųjų vaizdo įrašų ir vaizdo įrašų po pardavimo seriją, palaikančią kinų, anglų, prancūzų, ispanų ir arabų kalbas.

5 kl.: Skirtumai nuo kitų prekės ženklų Kinijoje?

A5 : Mes ne tik parduodame mašinas, daugiau dėmesio skiriame garantiniam aptarnavimui. Mes visada tikėjome, kad kliento reputacija yra geriausia reklama. Tikimės tikrai padėti savo klientams naudotis mašinomis ir paskatinti jų verslo augimą. Galite peržiūrėti mūsų klientų atsiliepimus, faktai kalba garsiau nei žodžiai. ◆ Pakavimas ir pristatymas Geresnės pakavimo ir siuntimo paslaugos Pristatymo laikas: Atsargų tipui galime išsiųsti per 48 valandas po užsakymo patvirtinimo. Dėl individualaus tipo pristatymo datos reikia susitarti prieš priimant užsakymą.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas