Sky 3D trimatis užrašų popierius Antikvarinis architektūrinis popieriaus drožybos modelis Kūrybinis patogumas Pastaba Knygų figūrėlės

€22.17 €13.30

Notebooks & Writing Pads

sku: g75300

  • Adhesive Or Not: Yes
  • Customized: No
  • Function: Radiation Protection
  • Magnetism: Yes
  • Style: Memo Pads
  • Origin: Mainland China

Išskirtinis dizainas: Ši mėlyna pastato trimatė popierinė raižyta užrašų lentelė pristato puošnų ir didingą dizaino stilių. Tai daugiausia mėlyna spalva, suteikianti žmonėms paslaptingą ir kilnų jausmą.

Puiki dovana: Nesvarbu, ar asmeniniam naudojimui, ar dovanoti kitiems, "Blue Building" trimatis popierinis raižytas užrašų stalas yra unikali ir prasminga dovana. Tai gali reikšti svajonių norą išsipildyti ir kilnaus bei gražaus simbolio siekimą.

Popieriaus drožybos procesas: Aukštos kokybės popieriaus medžiagų naudojimas po smulkaus pjaustymo ir lankstymo, kad kiekviena šio nešiojamojo kompiuterio detalė būtų tikroviška. Tai ne tik praktiškas kilimėlis, bet ir meno kūrinys.

Aplinkos apsaugos medžiagos: Popieriaus drožybos trimatis užrašų stalas pagamintas iš ekologiškų popieriaus medžiagų, aplinkosaugos.Galite jį naudoti užtikrintai, perdirbti, kai jums to nereikia, ir sumažinti naštą aplinkai.

Unikali dekoracija: Ši popieriuje raižyta stereo natų lentelė ne tik turi praktiškumo pranašumų, bet ir gali būti naudojama kaip darbalaukio dekoracija, pridedanti meninės atmosferos ir unikalios asmenybės. Nesvarbu, ar jis yra namuose, ar biure, jis gali suteikti aplinkai grožio.

Produkto pavadinimas: Joks kalendorius negali įklijuoti mėlyno pastato trimačio popieriaus raižytų užrašų lentelės

Produkto spalva: Mėlyna

Produkto dydis: 10x10x5.2cm / 3.94x3.94x2.05 colių

Produktų sluoksniai: 132

Komplektą sudaro: 1PC be kalendoriaus nelipnus mėlynas pastatas trimatis popierius raižytų užrašų lentelė

Ačiū už palaikymą! Sveiki atvykę pirkti iš mūsų!jei norite nusipirkti daugiau nei mes išvardijome, susisiekite su mumis.mes būsime pasirengę jums atsakyti KUO GREIČIAU.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas