skirta X2T/CTR16/XPro Trigeriai Siųstuvo imtuvas Akumuliatoriaus dangtelis Baterija Durų dangtelio dangtelis Blykstės siųstuvai Priedai

€3.79 €2.77

Camera & Photo

sku: g71474

  • Compatible Brand: X2T/CTR16/XPro
  • Compatible Model: X2T/CTR16/XPro
  • Origin: Mainland China
  • Brand Name: AREOFRGB

Funkcijos:

Visiškai nauja ir aukštos kokybės

Tikslus suderinamumas Šis akumuliatoriaus dangtelis yra specialiai sukurtas XPRO / CTR16 / X2T ir suaktyvina siųstuvus, užtikrindamas sklandų prigludimą be jokių suderinamumo ar montavimo sunkumų.

Patvari medžiaga Pagamintas iš ABS medžiagos, šis akumuliatoriaus dangtelis pasižymi išskirtiniu patvarumu ir atsparumu dilimui. Jis gali atlaikyti ilgalaikį naudojimą ir įvairias aplinkos sąlygas, užtikrindamas jūsų trigerių siųstuvo patikimumą.

Tinka fotografams Nesvarbu, ar esate profesionalus fotografas, ar mėgėjas, šis akumuliatoriaus dangtelis yra būtinas jūsų paleidiklių siųstuvo priedas. Tai užtikrina efektyvią apsaugą nuo dulkių, drėgmės ir kitų priemaišų, išlaikant optimalų jūsų įrangos funkcionalumą.

Universalus naudojimas Nesvarbu, ar studijoje, ar vietoje, šis akumuliatoriaus dangtelis sukurtas taip, kad atitiktų jūsų poreikius.Jis saugiai užsandarina akumuliatoriaus skyrių, neleisdamas išoriniams veiksniams sugadinti baterijų ir užtikrindamas tinkamą gaidukų siųstuvo veikimą.

Ekonomiškas sprendimas Užuot pakeitę visą gaidukų siųstuvą ar atlikę brangų remontą, tiesiog pakeitę akumuliatoriaus dangtelį galite išspręsti problemą mažesnėmis sąnaudomis. Naudodami šią prieinamą parinktį galite lengvai įsigyti naują, specifikaciją atitinkantį akumuliatoriaus dangtelį ir toliau naudoti paleidiklių siųstuvą be pertrūkių.

Specifikacijos:

Medžiaga: ABS

Tipas: XPRO / CTR16 / X2T

Spalva: Juoda

Komplektą sudaro:

1x akumuliatoriaus dangtelis

Nata:

1. Prašome leisti 1-2 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

2.Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas