Priekinis stiklas Elektrinis ieškomas automobilis Lipdukai Automobilio lango lipdukas Saugos ženklai Lipduko dekoravimas Lipdukas bagažinės sienos priekiniam stiklui

€11.63 €5.81

Drive Elements

sku: g6936

  • Sticker Placement: Roof
  • Item Type: Stickers
  • Item Height: 7cm
  • Model Name: Windshield Electric Wanted Car Stickers
  • Item Width: 7cm
  • Item Diameter: 30g
  • Item Length: 30cm
  • Origin: Mainland China

Ženkleliai:

1 . Patrauklios dekoracijos: Pakelkite savo važiavimą su priekinio stiklo elektriniais ieškomo automobilio lipdukais, kurie jūsų automobiliui suteikia unikalumo elemento. Šie šaunūs naktinio matymo automobilių logotipai taip pat pagerina vairavimo saugumą naktį, todėl jie yra ir gražios dekoracijos, ir praktiški aksesuarai.

2. Užimkite mažiau vietos: Mūsų priekinio stiklo elektriniai ieškomi automobilio lipdukai turi 0.35 mm itin ploną profilį, o tai reiškia, kad jie užima labai mažai vietos jūsų automobilyje. Pastovus ryškumas ir popieriaus plonumas.

3. Sutaupyta energija: Mūsų priekinio stiklo elektriniai ieškomų automobilių lipdukai yra skirti taupyti energiją sunaudojant šviesos šaltinio energiją kvadratiniame centimetre. Jie užtikrina puikų rūko įsiskverbimą ir neprilygstamą matomumą kelyje.

4. Minkšta šviesa: Be radiacijos, švelnios šviesos, be akinimo, be mirgėjimo ir spalvingos, vienodos ir švelnios šviesos, šie automobilio lipdukai pritrauks kitų vairuotojų ir pėsčiųjų dėmesį ir susižavėjimą.

5. Tarnaukite ilgą laiką: mūsų priekinio stiklo elektriniai ieškomų automobilių lipdukai yra pagaminti taip, kad atlaikytų oro sąlygas ir transporto priemonės vibraciją, užtikrindami optimalų ryškumą ir matomumą kelyje.

Aprašymas:

Pakeiskite savo automobilio langus naudodami šiuos ieškomų automobilių langų lipdukus! Sukurta taip, kad suteiktų mados ir žavesio, jų itin plona į popierių panaši medžiaga užtikrina, kad energijos suvartojimas būtų itin mažas. Mėgaukitės jų vienoda ir švelnia šviesa.

Funkcijos:

1. Gaminį sudaro: 1 vienetas šviečiančių automobilių lipdukų, akumuliatoriaus tvarkyklė ir 60 cm jungiamųjų laidų rinkinys (naudokite 2 7 dydžio sekcijas, be baterijų)

2. Kaip naudotis: Nuplėškite apsauginę plėvelę ant šviečiančios plėvelės paviršiaus, priklijuokite šviečiantį automobilio lipduką saugioje vietoje ant automobilio lango, prijunkite vairuotoją ir šviečiančią plėvelę ir įjunkite vairuotojo jungiklį, kad skleistų šviesą

3. Mirksėjimo režimas: nuolatinė šviesa, lėtas mirksėjimas, greitas mirksėjimas, penki mirksėjimai, garso aktyvavimas (penki režimai);

Pakuočių sąrašas:

1* Priekinio stiklo elektrinis ieškomo automobilio lipdukas

Malonūs patarimai:

1. Dėl ekrano spalvų temperatūros, fotoaparato, aplinkos apšvietimo ir fotografavimo įgūdžių ir kt., Kai kurių gaminių nuotraukose gali būti nedidelis spalvų skirtumas, o spalva priklauso nuo tikrojo produkto!

2. Dėl skirtingo rankinio matavimo leiskite nedidelį dydžio skirtumą.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas