kokybės nuotolinio valdymo pultas ATV58UHDG0320 televizoriams Lengvas valdymas Jautrių nuotolinio valdymo pultų keitimas Pagerintas patogumas

€7.35 €5.59

Remote Controls

sku: g69195

  • Use: TV
  • Origin: Mainland China
  • Brand Name: OPEN-SMART
  • Package: Yes
  • Wireless Communication: RF

Funkcijos:

OOTDTY

Be vargo valdykite kelis įrenginius naudodami universalų CLE1042 Nuotolinio valdymo pulto keitimas.Supaprastinkite savo namų pramogų patirtį naudodami tik vieną įrenginį.

CLE1042 nuotolinio valdymo pultas pasižymi ergonomišku dizainu ir patogiu mygtukų išdėstymu, kad būtų lengva valdyti jūsų ir kitus įrenginius.

"CLE1042 Remote Control" sukurtas taip, kad palengvintų gyvenimą visiems, ieškantiems patogumo valdyti savo elektroninius prietaisus.

Pakeiskite arba turėkite atsarginį nuotolinio valdymo pultą, kuris užtikrina patvarumą ir patikimą veikimą. CLE1042 nuotolinio valdymo pultas sukurtas taip, kad tarnautų ilgai.

CLE1042 nuotolinio valdymo pultas tinka keliems prekės ženklams, įskaitant "Bauhn".Tai reiškia, kad norint valdyti kelis buitinius prietaisus, jums reikia tik vieno nuotolinio valdymo pulto, supaprastinant nuotolinio valdymo pulto skaičių ir naudojimą.

CLE1042 priima mygtukų išdėstymą ir patogų dizainą, todėl valdymas yra paprastas ir lengvai suprantamas. Greitai valdykite garsiakalbį ar kitą buitinę techniką, nereikalaujant varginančio sąrankos žingsnio.

Specifikacijos:

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda

Tinka ATV58UHDG 0320 nuotolinio valdymo pultui;

Modelis: CLE1042

Komplektą sudaro:

1x nuotolinio valdymo pultas

Nata:

Prašome leisti 1-2 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas