Automobilio bagažinės apsauga, neslystantis vandeniui atsparus šuo Automobilio užvalkalas Antklodė vandeniui atsparus šunų automobilinis bagažinės dangtelis Universalus įdėklas

€8.09 €6.47

Automobiles & Motorcycles

sku: g68276

  • Material Type: Synthetic fiber
  • Filling Material: Synthetic fiber
  • Origin: Mainland China
  • Brand Name: QILEJVS

Funkcijos:

OOTDTY

Laikykite automobilio bagažinę švarią ir apsaugotą automobilio bagažinės įdėklu. Pagamintas iš poliesterio, vandeniui atsparios medžiagos, šis įdėklas yra atsparus dilimui.

Automobilio bagažinės įdėklas turi šonus ir apsaugas, užtikrinančias, kad jūsų transporto priemonė išliktų puikios būklės. Jo universalus dizainas tinka visų dydžių visureigiams ir sunkvežimiams.

Sukurtas naminių gyvūnėlių savininkams, kurie dažnai keliauja su savo augintiniais, automobilio bagažinės įdėklas suteikia patogią ir saugią patirtį.

Puikiai tinka kelionėms, išvykoms ir kasdieniam naudojimui, automobilio bagažinės įdėklas apsaugo automobilio bagažinę nuo įbrėžimų ir naminių gyvūnėlių sukeltų.

Dėl sulankstomo dizaino automobilio bagažinės įdėklą lengva laikyti, kai jis nenaudojamas. Atsisveikinkite su netvarkingu automobiliu ir pasisveikinkite su patogumu bei švara.

Specifikacijos:

Medžiaga: poliesteris

Dydis: apie 185 cm / 72.83''x105cm / 41.33''x35cm / 13.77''

Komplektą sudaro:

1x automobilio bagažinės kilimėlis

Nata:

Prašome leisti 1 mm paklaidas dėl rankinio matavimo.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas