Karštas TTKK asmeninis aliarmas įkraunamas vandeniui atsparus avarinis savigynos SOS įspėjimas Išprievartavimo švilpuko saugos sirena moterims Vaikai Vyresnieji

€10.60 €7.21

Security & Protection

sku: g6552

  • Origin: Mainland China

IP44 ATSPARUS VANDENIUI:Unikali dizaino medžiaga jis yra atsparus vandeniui ir daro jūsų žadintuvą patvaresnį lietingomis dienomis arba atsitiktinai.

DU ŽADINTUVO REŽIMAI: DUKART PASPAUSKITE SOS mygtuką arba ištraukite grandinę iš prietaiso (žadintuvas išjungtas, kai ilgai paspauskite SOS mygtuką arba įkiškite grandinę) - Kai atidarysite žadintuvą (bet kuriuo atveju), šviesos diodas akins blykstės lemputes kartu su garsiu aliarmo garsu - 125db ASMENINIS ALIARMAS: Avarinė signalizacija gali skleisti 130 dB garsų garsą, kad atkreiptų dėmesį, kad apsaugotų jus nuo avarijos. Be to, garsai gali trukti 50 minučių, nuolatinis ausų pradūrimo aliarmas visu pajėgumu.

ĮKRAUNAMAS ASMENINIS ALIARMAS:Įtraukite įkrovimo laidą, kurį galite įkrauti bet kur, kai baigiasi energija, jis turi recirkuliacinę įkraunamą bateriją, todėl gaminys yra efektyvesnis ir patogesnis.

DAUGIAFUNKCINĖ LED LEMPUTĖ: Su LED lemputėmis 2 REŽIMAI visada šviečia ir mirksi šviesa - VISADA ŠVIESA gali būti naudojama kaip avarinis žibintuvėlis, kai einate tamsiu praėjimu; Taip pat galite juos naudoti kelionėms, žygiams pėsčiomis, stovyklavimui ir šunų vedžiojimui naktį. - MIRKSINTI ŠVIESA Padidintas saugos faktorius. Kai ištrauksite žadintuvą, šviesos diodas atidarys blykstės režimą kartu su garsiu žadintuvo garsu ir akinančiomis blykstės lemputėmis, ryški šviesa gali greičiau rasti jūsų vietą, o garsas pritraukia netoliese esančius žmones.

NEŠIOJAMAS: Saugos signalizacijos raktų pakabukas yra nešiojamo dydžio, kad būtų lengva laikyti ir nešiotis; Jis gali būti pritvirtintas prie moteriškų krepšių, kuprinių, mokyklinių krepšių, diržų kilpų, lagaminų, raktų, šunų diržų ir pan.; Ir jūs galite jį pasiimti net būdami lėktuve. Tinka bet kokio amžiaus žmonėms, tokiems kaip studentai, pagyvenę žmonės, vaikai, moterys, naktiniai darbuotojai, naktiniai bėgikai ir pan.

spalva: rausva

Medžiaga: PC + ABS

Dydis:70*36*17mm

Pakuote sudaro:

1* signalizacija

1*USB duomenų kabelis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas