padalintas serviravimo padėklas su dangčiu ir rankena - užkandžių dėžutės charcuterie konteineris vakarėliams, pramogoms, iškylai

€30.90 €19.16

Kitchen,Dining & Bar

sku: g6522

  • Origin: Mainland China

Vietos taupymas ir efektyvumas: Išmaniai suprojektuoti šios užkandžių lėkštės skyriai užtikrina, kad galėsite laikyti įvairius užkandžius neužimdami daug vietos, maksimaliai padidindami saugojimo efektyvumą.

Nešiojamas ir lengvai nešiojamas: Su tvirta rankena ši užkandžių dėžutė yra lengvai gabenama, todėl galite atsinešti mėgstamų užkandžių, kad ir kur eitumėte, nesvarbu, ar tai būtų šeimos susibūrimas, ar kelionė į parką.

Aiškus ir skaidrus dizainas: Skaidri šio charcuterie konteinerio medžiaga leidžia lengvai pamatyti, kas yra viduje, todėl lengviau pasirinkti mėgstamą užkandį pakartotinai neatidarant dangčio.

Patvarus ir patikimas: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, šis aiškus organizatorius sukurtas taip, kad tarnautų ilgai, užtikrindamas ilgalaikį funkcionalumą ir padėdamas sutaupyti pinigų ilgainiui.

Patogus ir universalus: padalintas serviravimo padėklas su dangčiu ir rankena puikiai tinka užkandžiams, vaisiams, riešutams ir saldainiams organizuoti, todėl tai puikus indas vakarėliams, iškyloms ir linksmiems svečiams.

Dydis: 26 x 8cm

Medžiaga: plastikas

spalva: Balta

Pakuote sudaro:

1 x Serviravimo dėklas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas