Katės tunelio lovos Interaktyvus žaidimas Žaislinė kačių lova Plaunamas naminių gyvūnėlių namelis Kačiukas Sporto įranga Universalus mokymas Žaisliniai naminių gyvūnėlių priedai

€26.57 €13.28

Pet Products

sku: g62784

  • Material: FIBER
  • Item Type: Beds
  • Is Smart Device: no
  • Feature: Eco-friendly
  • Type: cats
  • Origin: Mainland China

Ženklelių taškai:

1. Išskirtinis meistriškumas : Kačių tunelio lovos leidžia naminiams gyvūnėliams subraižyti nepakenkiant nagams ir nesugriūti, pagamintos iš pasirinkto puikaus sustorėjusio veltinio audinio, apdoroto išskirtiniu meistriškumu, subtilaus ir patogaus liesti.

2. Malonus spurgos dizainas: Veltinio katės urvo tunelyje yra pakankamai vietos katėms tunelio viduje, jis priima unikalų spurgos dizainą ir yra aprūpintas intelektualiu užtrauktuko dizainu, kurį per kelias sekundes galima lengvai padalyti į dvi dalis, o tai patogu valyti.

3. Daugiafunkciniai : Katės urvas puikiai tinka katėms vaikytis ir bėgioti, sukuriant lygius ir patogius paviršius katėms ir mažiems gyvūnams, leidžiant katėms atsipalaiduoti, žaisti ir miegoti tunelyje arba tunelio viršuje.

4. Unikalus katės žaislas : Katės spurgos lova yra puikus žaislas katėms žaisti ir patenkinti natūralų kačių impulsą draskytis, patenkinant katės smalsumą ir suteikiant joms daug linksmybių, leidžiant katei būti užsiėmusiai ir niekada nuo to nepavargti.

5. Ideali dovana : Veltinio katės urvo lova yra puiki ir apgalvota dovana jūsų mylimoms naminėms katėms, šiltas, patogus, lengvai surenkamas kačių namelis, puikiai tinkantis naminiams gyvūnėliams, miegantiems viduje ir lauke, katės buveinę, taip pat žaislą griebtuvu.

D apibūdinimas:

Kačių tunelio lovos yra daugiafunkcinės ir naudoja unikalų spurgų dizainą.

Funkcijos:

1. Įmantrus spurgų dizainas: puikus patogus tunelis atrodo kaip spurga, o tunelio viduje yra pakankamai vietos katėms naudoti.

2. Aukštos kokybės medžiaga: pagaminta iš aukštos kokybės sutirštinto veltinio, subtilus ir patogus liesti, suteikiantis katei minkštą miego patirtį, sulankstomas ir lengvai valomas.

3. Puikios dovanos: katės buveinė, taip pat žaislinis grabo lenta ir šiltas, patogus, lengvai surenkamas kačių namelis, puikiai tinkantis augintiniams, miegantiems viduje ir lauke.

Specifikacijos:

1. Pavadinimas: Cat Tunnel Beds

2. Medžiaga: veltinis

3. Dydis: apie 43 * 42 * 31cm / 16.92 * 16.53 * 12.20in

Pakuočių sąrašas:

1* Kačių tunelio lova

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas