3Pin Automobilio "Bluetooth" modulis radijo stereofoninis įrenginys "Aux" muzikos kabelis Adapteris skirtas HONDA GL1800 Goldwing

€17.07 €10.24

Rear Window

sku: g6086

  • Origin: Mainland China
  • Special Features: bluetooth Car Kit
  • Brand Name: OUTMIX

Įskaičiuota pakuotė:

1x 3Pin Bluetooth adapteris Aux kabelis

Specifikacijos

1. Pavadinimas: 3Pin Bluetooth Adapter Aux Cable for Honda GL1800 Goldwing

2. Modelis: D45411

3. Medžiaga: plastikas

4. Kabelio ilgis: apie .17cm

5. Jungtis: 3Pin

6. Suderinamumas: "Honda GL1800 Goldwing"

Savybė:

- "Plug and Play", labai lengvas montavimas.

- Funkcija per "Bluetooth" palaikančius įrenginius

- Nėra automobilio radijo

funkcinių apribojimų - Leidžia prijungti išorinį garso šaltinį

- Galima transliuoti

iš savo išmaniojo telefono į automobilio stereofoninę sistemą - Susiekite telefoną su mūsų "Bluetooth" moduliu ir iš radijo pasirinkite "Aux".

- Galite mėgautis muzika iš savo telefono per automobilio garsiakalbius.

- bluetooth 4.0 sistema ir suderinama su kitomis 2.0 3.0 4.0 bluetooth sistemos versijomis, palaiko dažniausiai naudojamą MP3 formato garsą, bet taip pat palaiko WMA WAV FLAC ir kitas aukštos kokybės garso formato dekodavimą, nepaprastas bluetooth funkcijas, gali palaikyti DSD didelės talpos perdavimą.

Kai pateikiate užsakymą, pasirinkite pristatymo būdą ir sumokėkite už užsakymą, įskaitant pristatymo išlaidas. Mes išsiųsime prekes kaip įmanoma greičiau. Mes negarantuojame visų tarptautinių siuntų pristatymo laiko dėl skirtingų muitinės formalumų atlikimo laiko atskirose šalyse, o tai gali turėti įtakos siuntinio gavimo laikui. Atkreipkite dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingi už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo kanalus, muitus ir mokesčius už importą į jūsų šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes negrąžinsime siuntimo mokesčių už atmestas siuntas.Į siuntimo kainą neįskaičiuoti jokie importo mokesčiai, o pirkėjai yra atsakingi už muitus.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas