RFID elektroninė spintelės spyna "pasidaryk pats" medinei spintelei spintelės stalčius Batų spintelė stalčių užraktas elektroninis tamsus užraktas patvarus

€17.20 €10.32

Security & Protection

sku: g6057

  • Origin: Mainland China

visos spynos yra iš anksto programuojamos. Šios spynos yra ABS .

Du atrakinimo režimai:Norėdami atrakinti, naudokite kortelę (tai puikiai tinka naudoti namuose); Vartotojo kortelė + valdymo kortelė atrakinti (tai puikiai tinka naudoti versle, pavyzdžiui, viešbutyje, masaže ir kt.).

Šis elektroninių spintelių užrakto rinkinys naudojamas spintelėms, stalčiams, spintelėms, daiktadėžėms ir kt. namų ūkiui ar verslui: prekybos centrui, saunos klubui, sporto salei, plaukimo stadionams, bibliotekai, gamyklai ir biurui.

Tinka medinėms spintelėms ir stalčiams - spyna tinka medinėms durims, kurių storis mažesnis nei 1 1/4 colio. Tai puikiai tinka užrakinti spinteles, stalčius, spinteles, spinteles, vežimėlius, duomenų lentynas ir kt. RFID neveiks su metalinėmis durimis!

Tai gali užtikrinti gerą jūsų asmeninių daiktų apsaugą ir apsaugoti jūsų privatumą. Tai taip pat gali pagerinti vaikų saugumą namuose, venkite savo vaikų ar vaikų laisvai atidaryti stalčių ar spintelių durų.

Mažas kompaktiškas dizainas.pasidaryk pats" montavimas: nėra gręžimo, lengvai montuojamas varžtais.

su 2x AA baterijomis (nepridedama) (užraktas automatiškai atsidarys, kai įtampa bus maža).

Spalva: pilka

Medžiaga: ABS

Pakuote sudaro:

1 x Užrakinti be baterijų

1 x užrakto sagtis

1 x jutiklio pleistras

2 x raktų pakabukas

1 x jutiklio kortelė

1Pack x varžtai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas