Nemokamas pristatymas 1,3 colio ekrano LCD modulis 1.3" Spalva 240 * 240 Susisiekite ST7789 240X240

€9.16 €8.61

Electronic Components & Supplies

sku: g58812

  • Type: TFT
  • Display Mode: 1.3 Inch LCD
  • Resolution: 128*64
  • Model Number: 1.3 Inch LCD
  • Origin: Mainland China
  • Brand Name: MXW

Dėkojame už pasitikėjimą Shenzhen Xingde Xuan Electronic Co., Ltd., jūsų patikimu elektroninių komponentų partneriu.

Esame nepriklausomas ir profesionalus elektroninių komponentų platintojas, besilaikantis puikios kokybės ir profesionalių paslaugų koncepcijos, teikiantis jums visapusiškas viešųjų pirkimų ir suderinimo užsakymo paslaugas. Mūsų misija yra teikti vieno langelio aukštos kokybės sprendimus elektronikos technologijų įmonėms visame pasaulyje, padedant jums greitai ir efektyviai įsigyti reikalingus elektroninius komponentus.

Kodėl verta rinktis mus?

Patyrusi aptarnavimo komanda: Mes turime patyrusią ir aukštos kokybės aptarnavimo komandą, kuri turi gilų supratimą ir turtingą patirtį elektroninių komponentų rinkoje. Nesvarbu, kokio tipo komponentų jums reikia, mes galime suteikti profesionalius patarimus ir palaikymą.

vieno langelio viešųjų pirkimų paslauga: esame įsipareigoję teikti jums visą viešųjų pirkimų paslaugų spektrą. Mes ne tik galime padėti jums rasti ir įsigyti jums reikalingus elektroninius komponentus, bet ir suteikti jums pagalbinę techninę pagalbą ir aptarnavimą po pardavimo. Jums tereikia pasakyti mums savo poreikius, ir mes pateiksime jums patenkinamus sprendimus.

Aukštos kokybės tiekimo grandinės ištekliai: Ilgus metus dėdami pastangas ir kaupdami, užmezgėme ilgalaikę ir stabilią partnerystę su daugeliu žinomų puslaidininkių tiekėjų visame pasaulyje. Tai leidžia mums pateikti jums aukštos kokybės, patikimus elektroninius komponentus ir užtikrinti, kad jūsų užsakymai galėtų būti pristatyti laiku.

Puiki reputacija: Mūsų darbuotojai sukūrė puikią reputaciją elektronikos pramonėje visame pasaulyje.Mes laikome sąžiningumą, patikimumą ir profesionalumą pagrindu, visada pirmenybę teikdami klientų poreikiams. Nesvarbu, koks jūsų projekto dydis, mes dėsime visas pastangas, kad suteiktume jums geriausios kokybės paslaugas.

Kai nuspręsite bendradarbiauti su mumis, gausite daugiau:

Išsamus inventoriaus atnaujinimas: mes reguliariai atnaujiname ir tvarkome savo atsargas, siekdami užtikrinti, kad jums būtų pateikti naujausi ir aukštos kokybės elektroniniai komponentai.

Konkurencingos kainos: Mes palaikome gerus santykius su savo tiekėjais ir galime suteikti jums konkurencingas kainas.

Greitas užsakymų apdorojimas ir pristatymas: Mes turime efektyvią užsakymų apdorojimo sistemą ir greitus logistikos kanalus, kad užtikrintume, jog jūsų užsakymus būtų galima apdoroti ir pristatyti laiku.

Profesionali techninė pagalba: Mūsų komanda turi daug techninių žinių ir patirties bei gali suteikti jums profesionalią techninę pagalbą ir konsultavimo paslaugas.

Nesvarbu, ar esate elektronikos technologijų įmonė, ar prekybininkas, nesvarbu, kokie yra jūsų poreikiai, mes nuoširdžiai jums tarnausime ir tapsime jūsų patikimu elektroninių komponentų partneriu. Susisiekite su mumis ir pradėkime naują bendradarbiavimo etapą kartu!

Ekrano režimas: 1.3 colio LCD skiriamoji geba: 128 * 64 is_customized : Taip Modelio numeris: 1.3 colio LCD tipas : TFT Prekės ženklo pavadinimas : MXW Kilmė : Žemyninė Kinija

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas