6 vnt Išmatuokite alkoholinių gėrimų pilstymo įrenginį, plastiką Išmatuotas skysčių pilstymo aparatas Matavimo kameros pilstymas Snapelio kamštis alkoholiniam vynui

€11.49 €9.54

Kitchen,Dining & Bar

sku: g5851

  • Origin: Mainland China

[Sauga] Mūsų vežimėliai yra pagaminti iš maistinių medžiagų, saugūs ir ekologiški. Dizainas yra išskirtinis, gražus ir daugiafunkcinis, užtikrinantis greitus ir tikslius pilstytuvus.

[Prieinama kaina] Tarkime, kad jums niekada nereikia jaudintis dėl laisvo ir sklandaus liejimo. Šis 1 oz savivartis yra atpalaiduojantis būdas sumažinti išsiliejimus ir išsiliejimus, taip taupant gėrimus.

[išmatuotas skystis] Rutulinis guolis gali užtikrinti tikslų 1 uncijos matavimą. Du rutuliniai guoliai gali pasiekti valdymą, sklandų ir tikslesnį dempingą. Apatinė konstrukcija užtikrina, kad rutulinis guolis nepatektų į butelį.

[Tinka daugumai ąsočių] Šis plastikinis savivartis atitinka tarptautinius vyno butelių, raudonojo vyno butelių ir kitų gėrimų butelių standartus.

[Platus tvirtinimas] Tai labai tinka leidybai, klubams ir namų barams. Jis taip pat gali būti naudojamas sultims, sirupui ir aliejui.Pastaba: Kai naudojamas vanduo, buldozeris nėra tikslus.

Specifikacijos:

Talpa: 30ml

spalva: raudona + juoda

Medžiaga: plastikas

dydis: ilgis apie 9.5cm skersmuo apie 4cm

Pakuote sudaro:

6 * Butelių pilstytuvas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

6 vnt Išmatuokite skysčių pilstymo įrenginį, plastiką Išmatuotas skysčių pilstytuvas Matavimo kamera Pylėjas Užpilkite snapeliu kamštį alkoholiniam vynui

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas