Little Bee Style Winter Dog Cat Drabužiai Pet Bee Halloween kostiumai Pet Cat Gobtuvai Mieli šilti drabužiai mažiems vidutiniams šunims

€14.73 €7.36

Pet Products

sku: g57751

  • Season: All seasons
  • Model Number: Dogs Cats
  • Origin: Mainland China
  • Material: Fleece

Ženklelių taškai:

1. Švelnūs prisilietimai: Jūsų pūkuotam draugui patiks šis šuns bičių kostiumas su minkšta ir jaukia medžiaga. Kostiumas yra išklotas plona vilna ir turi mažus čiuptuvus, kuriuos galima sulenkti skirtingomis formomis ir kampais.

2. Madingas ir universalus: Šis šunų bičių kostiumas pasižymi paprastu juostelės dizainu, kuris sukuria spalvų kontrasto efektą, todėl jūsų augintinis išsiskiria įvairiomis progomis. Tai lengva įdėti ir nuimti, tinka įvairių dydžių ir veislių šunims.

3. Paprastas naudojimas: Mūsų šunų bičių kostiumas gali pasigirti patogia savarankiška sagtimi, kad būtų lengva pritvirtinti pavadėlį, užtikrinant saugesnį ir be rūpesčių pasivaikščiojimą jums ir jūsų pūkuotam draugui.

4. Gerai pagamintas: Kad augintinis nesijaustų užsikimšęs, šuns bičių kostiumas turi gaivų ir kvėpuojantį audinį išorėje ir ploną vilną viduje, kuri palaiko kūno temperatūrą.Jis pagamintas iš daugkartinio naudojimo medžiagos, kurią nelengva suplėšyti ar deformuoti.

5. Išskirtinis meistriškumas: Šis šunų bičių kostiumas pagamintas iš išskirtinio meistriškumo, dėl kurio jūsų augintinis atrodo gražesnis. Rankogaliai nėra per ankšti ar per laisvi ir yra puikiai apdoroti, kad būtų užtikrintas patvarumas ir kokybė.

Informacijos:

Pasipuoškite savo pūkuotu draugu šiuo žaviu naminių bičių Helovino kostiumu.Kostiumas turi mažus čiuptuvus, išklotus plona vilna, suteikiančius komfortą ir stilių. Tai madinga ir universalu.

Specifikacijos:

1. Pavadinimas: Dog Bee Costume

2. Stilius: mielas stilius

3. Tipas: megztinis

4. Audinys: vilnos audinys

5. Dydis: (apytiksliai)30 * 20 * 5cm / 11.81 * 7.87 * 1.97 colių

Pakuočių sąrašas:

1* Šuns bičių kostiumas

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas