Kavos dekoras Virtuvės sienų dekoras Kavos baras Puodelis Puodelis Stovo laikiklis Ekranas Kavinė Sieniniai stelažų laikikliai Namų saugojimo organizacija

€28.95 €17.37

Home Storage & Organization

sku: g5618

  • Origin: Mainland China
  • Material: Metal

Funkcijos:

* Funkcionalus ir dekoratyvus- Sukurkite stilingą kavos dekorą su šiuo kavos puodelio laikikliu, pritvirtintu prie sienos. Jo dizainas suteikia žavesio jūsų virtuvei ar kavos barui, todėl jis yra puikus eksponatas.

* Taupanti vietą ir patogi- Su 12 tvirtų kavos puodelių laikiklių, šis sieninis stovas suteikia pakankamai vietos laikyti ir demonstruoti mėgstamus puodelius ir kavos puodelius. Atsisveikinkite su netvarkingomis spintelėmis ir mėgaukitės patogumu, kai kavos reikmenys bus pasiekiami.

* Puiki dovana kavos mėgėjams- Nustebinkite savo artimuosius šia praktiška, tačiau dekoratyvia kavos lentyna. Tai unikali ir apgalvota dovana moterims, motinoms, žmonoms, draugėms, seserims ar kam nors ypatingam.

* Pagaminta taip, kad tarnautų ilgai- Pagaminta taip, kad atlaikytų kasdienį naudojimą, ši kavos puodelių lentyna sukurta atsižvelgiant į patvarumą. Danga suteikia papildomą apsaugą nuo smulkinimo, įbrėžimų, išblukimo ir rūdžių.

* Lengvas montavimas- Įdiegti šią kavos puodelių lentyną yra lengva, todėl tai yra be rūpesčių jūsų virtuvės ar kavos baro priedas.

Specifikacijos:

* Dalies pavadinimas: Kavos puodelių stovas

* Medžiaga: metalas

* Dydis: 43 * 4cm, 43 * 13.9cm

*Spalva: Juoda

Pakuote sudaro:

3* Kavos puodelių lentyna

Nata:

1. Tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas.

2. Leiskite nedidelį rankinio matavimo nuokrypį duomenims.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas