Tikslus nerūdijančio plieno liniuotė Dvigubos skalės medžio apdirbimo žalvario stotelė Tikslūs inžineriniai amatai Mokyklos biuras "Pasidaryk pats" matavimo įrankis

€12.07 €9.66

Drafting Supplies

sku: g55077

  • Brand Name: Hinmay
  • Type: Ruler
  • Origin: Mainland China
  • Material: Metal
  • Model Number: None

Aprašymas:

【Didelis tikslumas】Tiksli 30 cm liniuotė kartu su tiksliai pagamintu žalvariniu stabdikliu leidžia tiksliai suplėšyti. Stabdymo liniuotė, turinti aukščiausią tikslumo klasę, dailidės yra optimaliai tinkamos.

【Patvari medžiaga】Mūsų liniuotė pagaminta iš nerūdijančio plieno, atspausdinta dviem spalvomis, tiksliai išgraviruota, su aiškiais šriftais, o tai nėra lengva atspindėti šviesą, patvari ir nelengva mesti žodžius.

【Dviguba skalė】Kokybiškas nerūdijančio plieno matavimo žymėjimo įrankis, skirtas medienos apdirbimui, priekyje pažymėtas 2 svarstyklėmis, centimetrais, o gale - coliais ir gali atitikti skirtingus matavimo standartus.

【Lengva naudoti】Padėties nustatymo bloką galima sureguliuoti į norimą padėtį, tada tiesiog priveržkite varžtus, o tai patogu ir efektyvu naudoti. Žymėjimo matuoklio varžtą lengva užrakinti.

【Wide Applications】Kompaktiškas ir lengvas, su visiškai nuimamu sustojimu, rašymo įrankis yra paprastas ir efektyvus matavimo ir žymėjimo įrankis, skirtas medžio apdirbimo, amatų, "pasidaryk pats" projektų ir kt. Profesionalams ir entuziastams.

Specifikacijos:

Medžiaga: nerūdijantis plienas, žalvaris

Spalva: sidabras + auksas

Dydis (apytiksliai):

liniuotė (L x T)300 x 0.9mm/ 11.81 x 0.04inch

žalvaris (be pavarų rato) (L x W x H)40 x 20 x 10mm / 1.57 x 0.79 x 0.39inch

Komplekte yra:

1 PC x žalvarinė plieninė liniuotė

Nata:

1.Dėl šviesos ir ekrano skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

2.Prašome leisti 1-2 cm skirtumus dėl rankinio matavimo.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas