84key Belaidis laidinis "Bluetooth" trijų režimų mechaninė klaviatūra Individualus karšto kištuko žaidimas "Esports Mini" nešiojama mechaninė klaviatūra

€86.10 €43.05

Computer Peripherals

sku: g54332

  • Origin: Mainland China
  • Type: Keyboard Kit
  • Brand Name: JINHF

Funkcijos:

1. "trijų režimų perjungimas": Ši klaviatūra palaiko tris ryšio režimus: USB laidinį, 2.4 g belaidį ir Bluetooth.It yra "plug-and-play" ir patogus be vairavimo. Gali patenkinti skirtingų įrenginių ir scenarijų poreikius.

2. "mechaninė klaviatūra": klaviatūra priima aukštos kokybės mechaninį veleno korpusą, dėl kurio spausdinimas ir žaidimai jaučiasi geriau, stiprus bakstelėjimo jausmas ir ilgas tarnavimo laikas. Leiskite gauti gerą lietimo ir garso grįžtamąjį ryšį naudojimo metu.

3. "pritaikytas dizainas": klaviatūra palaiko visišką pritaikymą ir gali būti pritaikyta pagal vartotojų pageidavimus ir poreikius, atsižvelgiant į klavišų išdėstymą, spalvą, apšvietimo efektą ir kt., Kad būtų galima lengvai sukurti unikalią išskirtinę klaviatūrą.

4. "Karšto kištuko funkcija": klaviatūra priima modulinį dizainą, o vartotojai bet kuriuo metu gali pakeisti savo mėgstamą veleno korpusą, rakto dangtelį ir net "pasidaryk pats" savo veleną.Sulaužykite tradicinės klaviatūros fiksuoto išdėstymo apribojimą ir lengvai atnaujinkite vienu paspaudimu.

5. Aukšta kokybė: 84 klavišų trijų režimų mechaninė klaviatūra pasižymi geru apdirbimu ir aukšta kokybe. Klaviatūra turi greitą atsako greitį ir ilgą klavišų tarnavimo laiką, kuris yra daug ilgesnis nei įprastos klaviatūros, todėl vartotojams suteikiama ilgalaikė ir stabili naudojimo patirtis.

Produkto parametrai

Produkto pavadinimas: C84 trijų režimų "Bluetooth" klaviatūra

Ryšio režimas: Bluetooth / 2.4G / laidinis

Šviesus: RGB

Mygtukas be perforavimo: visas mygtukas be perforavimo

Raktų skaičius: 84

Produkto dydis: 316 * 126 * 41 (mm)

Pagrindinė dangtelio medžiaga: PBT terminė sublimacija

Gaminio svoris: 1050g

Baterijos talpa: 3000mAh

Palaikomos sistemos: Windows/Macos/ios/Android

Pakuotėje yra:

Klaviatūros versija: mechaninė klaviatūra, atsarginis velenas, veleno traukiklis, raktų traukiklis, valymo šepetys

Rinkinio versija: mechaninė klaviatūra (tik komplekt-RGB lemputė (išskyrus rakto dangtelį ir veleno korpusą), veleno traukiklis, raktų traukiklis

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas