Automatinė kačių ėdalo ir šunų ėdalo gamybos linija naminių gyvūnėlių ėdalo perdirbimo linija

€21 447.63 €20 589.73

Pet Products

sku: g53937

  • Warranty: 1 Year
  • Video outgoing-inspection: Provided
  • Material: Stainless Steel
  • Marketing Type: Ordinary Product
  • Showroom Location: None
  • Condition: New
  • Origin: Mainland China
  • Feature: Automatic
  • Warranty of core components: 1 Year
  • Machinery Test Report: Provided
  • Weight (KG): 2000
  • Place of Origin: Liaoning, China

Produkto aprašymas Kačių maistas šunų maisto gamybos linija Pagrindinės funkcijos

Įmonės informacija

Liaoyang Pharma Machinery Imp. & Exp.Co., Ltd. (LPMIE) buvo įkurta 1992 metais. Po daugiau nei 30 metų plėtros ji įkūrė grupės įmonę, kuri daugiausia gamina ir parduoda chemijos, maisto, pakavimo ir kalimo mašinas, papildytas lengvosios pramonės produktais. Grupėje yra chemijos mašinų gamybos gamykla, pakavimo mašinų gamybos gamykla, kalimo mašinų gamykla ir kojinių pramonės gamybos gamykla.LPMIE produktai buvo perkamiausi visoje šalyje ir eksportuoti į JAV, Japoniją, Pietų Korėją, Švediją Daugiau nei 70 šalių ir regionų, įskaitant Nyderlandus, Ispaniją, Kanadą, Australiją, Turkiye, Tailandą, Vietnamą ir Indiją ir kt., Kuriuose yra daugiau nei 800 produktų, įskaitant maišytuvus, džiovintuvus, užpildymo mašinas, arbatos pakavimo mašinas, centrifugas, stiklo pamušalo įrangą, kalimo mašinas ir kt. LPMIE pelnė klientų pasitikėjimą ir meilę visu produktų asortimentu ir puikia kokybe.

Norint gaminti aukštos kokybės produktus, pirmiausia reikia rasti puikią komandą. LPMIE didelį dėmesį skiria talentų diegimui ir auginimui. Mes paeiliui įdarbinome daug puikių talentų tiek iš šalies, tiek iš užsienio, kad prisijungtume prie įmonės komandos, padėdami tvirtą pagrindą įmonės plėtrai ir augimui.Bendromis šių aukštos kokybės ir kvalifikuotų komandų pastangomis LPMIE nuosekliai pateikė pilnus cheminių medžiagų ir pakuočių gamybos linijų rinkinius bei "iki raktų" projektus Jungtiniams Arabų Emyratams, Rumunijai, Nigerijai, Gruzijai, Pakistanui, Etiopijai ir kitoms šalims. LPMIE komanda sulaukė didelių klientų pagyrų.

Ateityje LPMIE ir toliau laikysis vadybos filosofijos "orientuotis į žmones ir pirmiausia į vartotoją", sieks ugdyti ir suburti aukštos kokybės talentų komandą, pasikliauti komandiniu darbu, veržtis į priekį, kurti ir diegti naujoves, o aukščiausios klasės produktais ir paslaugomis deramai prisidės prie pasaulio ekonomikos ir žmonių sveikatos plėtros.

Pakavimas ir pristatymas

Visa mašina ir visos dalys, apvyniotos plastikine plėvele, kad būtų apsaugotos nuo dulkių.

Supakuotas į eksporto standartinį medinį dėklą su padėklu, padedantį krautuvų tvarkymui.

Pristatymo būdas: jūra, oru, tarptautine greitojo pašto kompanija.

Pristatymo laikas: 30-45 dienos po užsakymo patvirtinimo.

Ekspeditorius: Mes turime laivybos ekspeditorių agentą, kuris siunčia prekes į visą pasaulį, gali organizuoti siuntimą į paskirties uostą ir iki durų klientui. Mes taip pat priimame kliento ekspeditorių agentą.

Mūsų paslaugos

Garantija:

12 mėnesių visai mašinai. Per 12 mėnesių įprastai naudojant ir prižiūrint, jei kažkas negerai su mašina, atsarginę dalį gausite nemokamai. Iš 12 mėnesių gausite atsarginių dalių už savikainą. Taip pat gausite techninę pagalbą ir aptarnavimą visą gyvenimą.

Techninė pagalba:

1, techninė pagalba telefonu, el. paštu arba MSN/Skype visą parą

2, Draugiškas angliškos versijos vadovas ir valdymo vaizdo kompaktinis diskas

3, inžinierius, galintis aptarnauti mašinas užsienyje

Po pardavimo:

Normalus aparatas tinkamai sureguliuojamas prieš išsiunčiant. Mchines galėsite naudoti iš karto.

Galėsite gauti nemokamų mokymo patarimų apie mūsų mašiną mūsų gamykloje. Taip pat gausite nemokamą pasiūlymą ir konsultaciją, techninę pagalbą ir aptarnavimą el. paštu / faksu / tel ir visą gyvenimą trunkančią techninę pagalbą.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas