2Vnt 16cm Juodas akrilas U formos rankinės rankenos Rankų darbo plastikinio rėmo rankena "Pasidaryk pats" krepšio dalys Priedai Dropshipping

€4.28

Luggage & Bags

sku: g49865

  • Origin: Mainland China
  • Weight: 0.05kg
  • CN: Guangdong
  • Type: Handle
  • Material: Plastic
  • Model Number: FM020

Specifikacija:

Pavadinimas : 2vnt Juodos Acylic rankenos Medžiaga: acylic

Spalva : juoda

Dydis: 16 cm išorinis plotis, 12.6cm išorinis aukštis, 11.5cm vidinis plotis, 11cm vidinis aukštis (1 colis = 25.4mm arba 1mm = 0.0393 colis)

Naudojimas: "pasidaryk pats" piniginė / rankinė

Pakuotė: 2 vnt./partija

Pasergėti:

1.Dėl šviesos ir ekrano skirtumo elemento spalva gali skirtis nuo paveikslėlių.

2. Prašome leisti 1-3 mm skirtumus dėl rankinio matavimo.

Pasergėti:

1) Užsisakykite daugiau nei 10 USD, siuntinį išsiųs "China Register" pašto oro paštu, "Getinshape.lt" standartiniu siuntimu, "ePacket" ir pan.;

2) Užsisakykite mažiau nei 10 USD, siuntinį išsiųs "China Ordinary" pašto oro paštas, "Getinshape.lt" išsaugoti siuntimą, kurio negalima sekti.

3) Užsisakykite daugiau nei 150 USD, siuntinį nemokamai išsiųs DHL, EMS, Fedex arba DPEX.

Apie spalvas: Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Prieš pateikdami užsakymą įsitikinkite, kad galite jį priimti. Apie dydį: Dėl rankinio matavimo bus 1-3 cm normalus nedidelis nuokrypis. Sveikintina ir didmeninė, ir drop shipping. Didmeninei prekybai mes pasiūlysime nuolaidą arba nemokamą greitąjį pristatymą, kuris užtruks tik 3-10 dienų.galite palikti mums žinutę, kad aptartumėte detales. Jei norite išsiųsti prekes, mes galime siųsti prekes tiesiogiai jūsų klientams ir, jei norite, nepaliksime informacijos apie mus. Kaip galima stebėti mano siuntinį? Apie Kinijos paštą, "ePacket", Norėdami stebėti siuntinį, galite naudoti savo stebėjimo numerį šioje nuorodoje (www.17track.net/en). Apie "Getinshape.lt Shipping" Pls patikrinkite nuorodą (global.cainiao.com), kad galėtumėte sekti siuntinį. Ar yra koks nors muitų mokestis?Dėl skirtingos politikos skirtingose šalyse gali būti taikomas muito mokestis, kurį turėtų sumokėti pirkėjas.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas