1 vnt šešiakampės reakcijos kamuolio judrumo treniruotės reakcijos kamuolys & 1 vnt taikinio sienos perforavimo krepšys kietos sienos kovos kilimėlis

€21.54 €9.26

Fitness & Body Building

sku: g4968

  • Origin: Mainland China

1 vnt šešiakampis reakcijos kamuolys judrumo treniruotės reakcijos kamuolys & 1 vnt tikslinis sienos štampavimo krepšys kietos sienos kovos padas

1 vnt Agility Training Reaction Ball & 1 vnt Target Wall Punching Bag Solid Wall Fighting Pad

Savybės: 1. Kietas šešių pusių vandeniui atsparus poliamido sukurtas guminis reakcijos kamuolys atsitiktinai atšoka, taip sukurdamas dinamišką atletinių treniruočių platformą Puikiai tinka futbolui, tenisui, beisbolui, futbolui, boksui, krepšiniui ir boksui.

2. Kiekvienas staigus atšokimas reikalauja, kad sportininkai sustiprintų galvos ir akių koordinaciją, susikaupimą, pėdos greitį, judrumą ir reakcijos laiką. Saugus sportininkams nuo jaunimo iki profesionalaus lygio. Strateginė matricos forma puikiai tinka nenuspėjamam atšokimui.

3. Galima naudoti individualiai arba komandinėje aplinkoje. Norėdami gauti papildomą iššūkį, derinkite su mūsų mankštos juostomis, apvyniodami juostą aplink sportininkų juosmenį, kad atsispirtumėte natūraliam judėjimui į priekį ir šoną.

reakcijos rutulio naudojimo pranašumai: 1. Reakcijos kamuoliai yra puikūs produktai, padedantys pagerinti žaidėjų rankų akių koordinaciją ir reakcijos laiką. 2. Tai padidina žaidėjų dėmesį žaidimuose. 3. Žaidėjų reagavimo sistema visada yra budri ir aktyvi viso mačo metu.

reakcijos rutulys:

Aprašymas:

Reakcijos kamuoliai yra puiki įranga ar įrankiai, kuriuos naudoja sportininkai. Šie kamuoliai taip pat yra labai gerai pritaikyti grupių treniruočių rutinai ir asmeninėms treniruotėms. Tai puiki įranga rankų akių koordinacijai ir reakcijos laikui pagerinti. Labai svarbu kuo labiau padidinti koncentracijos galią. Kadangi dėmesys turi būti sutelktas į liniją, žaidėjai naudoja reakcijos kamuolius, kad tai padarytų.Žaidimas ar rungtynės laikomos tobulomis, jei ir tik tuo atveju, jei žaidėjams pavyksta įgyvendinti savo techniką ir įgūdžius teisinga linkme. Pusiausvyra, rankų akių koordinacija ir reakcijos laikas turėtų būti pakankamai tikslūs, kad būtų galima tiksliai reaguoti į kamuolį.

Specifikacijos:

spalva: mėlyna

Tipas: reakcijos rutulys

Forma: šešiakampė

Medžiaga: TPR (termoplastiko-gumos medžiaga)

Dydis: 60 x 60 x 60mm

Štampavimo padas:

lengva valyti ir prižiūrėti.

Geras susiuvimas daro jį tvirtą ir patvarų naudoti.

4 dirželiai yra tvirti ir patvarūs su stipriais metaliniais žiedais varžtams.

Pakankamai storas, kuris užtikrina tinkamą pagalvę atsitrenkus ir gali būti saugiai perforuotas.

Gali būti naudojamas nemokamoms kovoms ar bokso treniruotėms, gera priemonė štampavimo praktikai.

dydis: 34 x 34 x 5cm

Medžiaga: PU

spalva: armijos žalia + juoda

Pakuote sudaro:

1 * reakcijos rutulys

1 * Štampavimo padas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas