Elektrinė plaukų kirpimo mašinėlė vyrams, kamuoliukai, moterys, ledi skustuvas, plaukų šalinimas, bikinio žoliapjovė, kirkšnis ir kūno skustuvas, kirpėjas

€41.29 €23.53

Home Appliances

sku: g48848

  • Origin: Mainland China
  • Commodity Quality Certification: 3C

1.Elegantiškas dizainas,Elegantiškos kėbulo linijos ne tik daro vartotoją patogesnį laikyti, bet ir kūno medžiaga turi prakaito efektą.

2. Aukštos kokybės ašmenys, minkšti keraminiai peiliai su pažangiomis technologijomis ir nerūdijančio plieno derinys leidžia patirti geriausią kėbulo modifikavimo komfortą ir patogumą. Patikimas vandeniui atsparus dizainas, nebijokite vandens purslų!

3. Daugiafunkcis, Šis kūno žoliapjovė gali būti naudojamas apipjaustyti visas kūno vietas, įskaitant pažastis, pečius, krūtinę, kojas, rankas ir kirkšnis. Patarimai: Norėdami naudoti, vadovaukitės instrukcija. Kai naudojate privačiai daliai, naudokite mūsų gido šukas kartu, kitaip bus lengva sužeisti palaidą sulankstomą odą be šukų kreiptuvo. Tvirtai patraukite odą ir pjaukite lėtai bei stabiliai, kai naudojate ją jautriai sričiai.

4. Atsparus vandeniui IPX-6 lygiu. Jis gali veikti normaliai, trumpą laiką panardinant į vandenį.Pjaustytuvo galvutę galima išardyti vienu žingsniu, o tai palengvina valymo būdą.

5. "Ultra-Silent" sistema, kurios darbinis tūris yra 42 dB, viršija daugumą rinkoje esančių kūdikių plaukų kirpimo mašinėlių, suteikdama kūdikiui malonią kirpimo patirtį, nepaveikdama jų miego.

Pavadinimas: Hair clipper

spalva: žalia

Medžiaga: ABS

Pakuote sudaro:

1 x Plaukų kirpimo mašinėlė

1 x Šepetys

1 x USB kabelis

2 x ribotos šukos

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas