Stilingas crossbody krepšys Pusmėnulio moterų koldūnų krepšys su erdviu dizainu, tinkamas savaitgalio poilsiams ir kasdieniam naudojimui 517D

€14.12 €10.59

Luggage & Bags

sku: g48764

  • Shape: Baguette
  • Main Material: TPU
  • Origin: Mainland China
  • CN: Guangdong
  • Place Of Origin: GUANG DONG Province
  • Handbags Type: Shoulder Bags
  • Lining Material: Polyester

Funkcijos:

Išlikite stilingi ir tvarkingi su šiuo madingu Pusmėnulio moterų koldūnų krepšiu.Didelė jo talpa leidžia nešiotis visus būtiniausius daiktus, todėl puikiai tinka savaitgalio atostogoms.

Pagamintas iš kokybiško drobės audinio, šis krepšys yra patvarus ir lengvai prižiūrimas. Paprastas ir praktiškas dizainas turi kelis skyrius organizuotam sandėliavimui, užtikrinantį sklandų veikimą su kokybiškais užtrauktukais.

Sukurtas moterims, vertinančioms stilių ir kasdienę madą, šis krepšys tinka visiems, ieškantiems stilingo ir praktiško aksesuaro, atitinkančio jų kasdienius poreikius.

Nesvarbu, ar apsiperkate, keliaujate ar einate į mokyklą, šis universalus krepšys yra puikus kompanionas. Jame gali būti laikomas nešiojamasis kompiuteris, telefonas, piniginė ir kiti kasdieniai poreikiai, todėl jie yra saugūs ir lengvai pasiekiami.

Nustebinkite savo artimuosius šia apgalvota dovanos galimybe.tinka gimtadieniams, jubiliejams ar bet kokiai progai, šis krepšys yra miela ir praktiška dovana draugams, draugėms, žmonoms ir klasės draugams.

Specifikacijos:

Medžiaga: nailonas

Dydis: apie 8x30x50cm / 3.15x11.81x19.69inch

Komplektą sudaro:

1xShoulder krepšys

Nata:

Prašome leisti nuo 1 iki 3 cm paklaidą dėl rankinio matavimo, prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate,

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas