18vnt Įrašų studija Garso izoliacija Akustinės plokštės Putų stora kempinė Lengvas svorio sugėrimas Akustinis

€21.08 €18.34

Musical Instruments

sku: g477576

  • Origin: Mainland China

18vnt Įrašų studija Garso izoliacija Akustinės plokštės Putų stora kempinė Lengvas svorio sugėrimas Akustinis

Kiekvienas PLEIŠTAS yra nesuspaustas ir geriausios būklės! Nuotraukoje esantys pleištai bus būtent tai, ką gausite. 3 poros 1 colio akustinių plokščių - nesuspaustos ir puikios būklės.

Puikiai tinka valyti sienas jūsų studijoje ar biure - Skirta naudoti įrašų studijose, valdymo kambariuose, biurų namų studijose, namų pramogų teatruose, namų biuruose

Puikiai tinka sumažinti aidą, pvz., "Studios",

Įrašų studijos, vokalinės kabinos, valdymo kambariai, biurai, namų studijos, namų pramogų teatrai, žaidimų kambariai ir namų biurai.malonesnis garsas efektyviai valdant nepageidaujamą reverbą ir aidą.

Profesionaliam akustiniam valdymui - Sumažinkite bangų, reverbo ir plazdėjimo aidus mažesnėse ir vidutinėse patalpose.

Šio putplasčio gylis ties 1 coliu užtikrina geresnę garso izoliaciją dideliuose plotuose. Plonos putos dideliame plote turi mažiau galimybių iškraipyti ir prislopinti garsų aidėjimą.

Vienodas pleišto dizainas padeda sulaikyti ore sklindantį triukšmą, tuo pačiu palengvindamas plazdėjimo aidą ir pliaukštelėjimą atgal.

Šis putplastis puikiai tinka vietoje apdorojančioms gamybos studijoms, treniruočių kambariams ar namų pramogų centrams. Be to, ši puta padeda esant mažesnėms maišymo aido komplikacijoms. Jis išbandytas siekiant efektyviai pašalinti garso bangas ir plazdėjimą.

Savo putų įsigijimas yra geriausias būdas sureguliuoti savo sritį nesamdant profesionalaus akustiko. Šios putos laikui bėgant nepablogės ir nesubyrės. Viskas, ko reikia, yra dulkėti ilgą laiką.

Šis produktas geriausiai tinka, kai nereikia absoliutaus garso slopinimo, tačiau norima vidutinio nuotolio.Naudojimas: Puikiai tinka naudoti ant sienų, lubų, durų, langų ir kt. Bet kur, kad padėtų blokuoti garsą ir užkirsti kelią aidams kambario viduje.

Spalva: Juoda

Medžiaga: putos

dydis: 25 * 25 * 2cm

Pakuote sudaro:

18 * Pakuotėje - akustinių plokščių studijos putų pleištai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas