10PCS Tuščias mažas indelis Pakartotinai užpildomas mini plastikinis kosmetinis bandomasis indas mažas kvadratinis buteliukas Losjono kremas kietas kvepalų indelis

€0.99

Skin Care Tool

sku: g47669

  • Origin: Mainland China

Funkcijos:

1. Pagaminta iš aukščiausios kokybės ABS medžiagos, kuri yra ilgaamžė, netoksiška, stabili ir atspari aukštai temperatūrai.

2. Užsukamas dangtelio dizainas palengvina mėginių indelių atidarymą ir uždarymą bei užtikrina gerą sandarinimo efektyvumą.

3. Šie tušti daugkartinio užpildymo indai puikiai tinka mineralizuotam makiažui, akių šešėliams, losjonams, lūpų balzamams, tonikams, kremams, tepalams, nagams, akrilo milteliams ir kt. Maži stiklainiai taip pat tinka laikyti palaidų lapų arbatų, prieskonių, kepimo aliejų, žolelių, vaistų, dažų, mažų papuošalų ir daug daugiau pavyzdžių.

4. Šie maži tušti indeliai sklandžiai telpa į kišenę, rankinę, rankinę, kuprinę ar bagažą.

5. Puikiai tinka klientų produktų pavyzdžiams, parduodant savo "pasidaryk pats" produktus internetu, meno kambariuose, klasių kambariuose ar tvarkant mažus lobius namuose ar biure.

Specifikacijos:

100% visiškai naujas ir aukštos kokybės

Spalva: kaip parodyta

paveikslėlyje Dydis: kaip parodyta

paveikslėlyje Medžiaga: plastikas

Talpa: 3g / 5g

Komplektą sudaro:

10 x Tušti stiklainiai (atsitiktinė spalva)

Nata:

1. Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Prašau atleisti 1cm / 0.39 "-3cm / 1.18" matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas