JASTER 50 VNT LOT USB "Flash" atmintinė 128GB Nemokamas logotipas Atminties kortelė 64GB spalvotas spausdinimas "Pendrive" 32GB verslo dovana U diskas 16GB Balta

€484.83 €252.11

Computer & Office

sku: g474360

  • Product Type: Flash Disk, Normal, Multifunctional, Creative
  • Model Number: USB 2.0 Flash Drives
  • Origin: Mainland China
  • Interface Type: USB 2.0
  • Function: Laptop, Computer, Car, TV
  • Gift: Creative gift, wedding gift, Business gift, Free custom logo
  • Interface: USB 2.0 stick
  • Custom logo: Personalized customization, customized logo, Color printing, Laser engraving, personalized
  • Encryption: No
  • Features: Waterproof, Antimagnetic, Shatterproof, Wholesale, Volume Sales
  • Color: White, White with box
  • Material: Leather, Metal, Leather
  • Package: Yes
  • Capacity: 128GB, 64GB, 32GB, 16GB, 8GB, 4GB
  • Operating System: Win98/ME/2000/XP/ Vista/win7 /win8/win10, Mac OS 9.X/Linux2.4 or above
  • Brand Name: JASTER

PASIRINKTINIS APRAŠYMAS:

Jūsų naršomi produktai teikia nemokamą tinkinimo paslaugą. Tam, kad teisingai sukurtumėte jums individualų užsakymą. Prašome perskaityti pasirinktinį užsakymo kūrimo procesą.

INDIVIDUALUS UŽSAKYMO KŪRIMO PROCESAS:

1. Prieš kurdami užsakymą, susisiekite su parduotuvės klientų aptarnavimo tarnyba, kad paaiškintumėte savo tinkinimo poreikius.

2. Pateikite individualius dokumentus pagal parduotuvės klientų aptarnavimo tarnybos instrukcijas.

3. Gali būti pateikiami individualūs dokumentai, prašome pirkti užsakymus vadovaujant parduotuvės klientų aptarnavimo tarnybai.

4. Sėkmingai sukūrę užsakymą, kantriai laukite pritaikyto pavyzdžio. Paprastai mėginių patikrinimas atliekamas per 24 valandas.

5. Patikrinkite pavyzdžius, jei nėra problemų, ir atsiliepimus parduotuvės klientų aptarnavimo tarnybai, kad patvirtintumėte.

6. Gavę mėginio patvirtinimą.Mes gaminame ir išsiunčiame užsakymą.

PIRKIMO PATARIMAI:

1. Parduodami produktai pagal numatytuosius nustatymus nepritaiko LGOO.

2. Prieš apmokėdami užsakymą, patikrinkite: pasirinktas modelis, atminties talpa, įsigytas kiekis.

3. Prieš mokėdami už užsakymą, patikrinkite pakuotės pristatymo adresą. Venkite siųsti pakuotę į netinkamą vietą, kad išvengtumėte pristatymo nesėkmės.

JASTER 50 VNT LOT USB atmintinė 128GB Nemokamas logotipas Atminties kortelė 64GB spalvotas spausdinimas Pendrive 32GB Verslo dovana U diskas 16GB Balta USB atmintinė 8GB didmeninė prekyba Išorinė saugykla 4GB Asmeninė atminties kortelė

PIRKIMO PATARIMAI:

1. Sukūrę užsakymą, jei pastebėsite, kad užsakymo informacija yra neteisinga, susisiekite su parduotuvės klientų aptarnavimo tarnyba, kad laiku gautumėte atsiliepimų.

2. Prieš apmokėdami užsakymą, patikrinkite: pasirinktas modelis, atminties talpa, įsigytas kiekis.

3. Prieš mokėdami už užsakymą, patikrinkite pakuotės pristatymo adresą. Venkite siųsti pakuotę į netinkamą vietą, kad išvengtumėte pristatymo nesėkmės.

PAVADINIMAS PO PARDAVIMO:

1. Transportavimo metu produktas gali būti pažeistas. Galite pateikti atsiliepimus parduotuvės klientų aptarnavimo tarnybai, kad gautumėte palaikymą po pardavimo.

2. Naudojant USB atmintinę skirtinguose įrenginiuose gali kilti suderinamumo problemų. Prašome kuo greičiau pranešti parduotuvės klientų aptarnavimo tarnybai. Kreipkitės į produkto techninę pagalbą.

PRISTATYMO INSTRUKCIJOS:

1. Gavę pranešimą apie paketo pristatymą, atkreipkite dėmesį į pakuotės stebėjimo informaciją. Jei radote neįprastos informacijos apie paketą, pateikite ją parduotuvės klientų aptarnavimo tarnybai, kad ji būtų apdorota.

2. Kai paketas atvyksta į paskirties šalį, vietinis paštas paprastai yra atsakingas už siuntimą.Tranzitinis siuntos gabenimas gali vėluoti. Galite susisiekti su vietiniu pašto skyriumi ir pasiteirauti apie paketą.

3. Skirtingose šalyse ir regionuose siuntų išmuitinimo laiko efektyvumas gali skirtis, todėl gali vėluoti siuntų pristatymas. Prašome padėti vietiniam paštui atlikti muitinės formalumus.

KLIENTŲ ATSILIEPIMAI:

Prašome rinkti ir sekti mano parduotuvę ir rinkti jums patinkančius produktus. Reguliariai dalinsime parduotuvių kuponus gerbėjams. Tuo pačiu metu galite kuo greičiau gauti naują informaciją apie produktą ir nuolaidą. Jei turite gerų pasiūlymų mums, galite pateikti atsiliepimų parduotuvės klientų aptarnavimo tarnybai. Mes suteiksime jums puikų sprendimą po pardavimo.

"FLASH" ATMINTIES TALPOS APRAŠYMAS:

Talpos "flash" atminties produktai paprastai pristatomi pagal 1 MB = 1000 KB, 1G = 1000 MB skaičiavimą, tačiau operacinė sistema naudoja dvejetainę aritmetiką 1 MB = 1024 KB, 1 GB = 1024 MB, todėl yra tam tikrų skirtumų tarp ekrano talpos ir standartinės talpos atminties produktų.

APIE REALŲ PAJĖGUMĄ:

128 MB = 110 MB - 120 MB

4 GB = 3.6 GB-3.9 GB

8 GB = 7.4GB-7.8GB

16GB=14.2GB-15GB

32GB = 28GB-30GB

64GB = 58GB-60GB

128GB = 110GB-120GB

-------------------------------------------------

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas