Tepalų remontas Santechnikai Tepalo mašina Sanitarinė ir mašinų tepalo garažo durų tepalas lašelių verpimo ratui

€6.71 €3.36

Ornamental & Cleaning & Protection

sku: g45326

  • Origin: Mainland China

Mūsų karščiui atspari projektavimo mašina Lube sumažina nusidėvėjimą ir trintį, tuo pačiu siūlydama plačią taikymo sritį. Per trumpą laiką jis įsiskverbia į visas lašinimo rato besisukančio rato būgno dalis. Dėl puikios antikorozinės funkcijos jūsų mašina ilgiau veikia efektyviai.

Specifikacijos:

Dydis: apie 8 * 8 * 3cm |3.14 * 3.14 * 1.18 colių

Medžiaga: tepalas

Pakuočių sąrašas:

10* Tepalų santechnikų tepalas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Karščiui atsparus dizainas: Pažangi mūsų tepalų santechnikų tepalo formulė užtikrina puikų mašinų tepimą, ilgalaikį efektyvumą net esant aukštai temperatūrai.

2. Paruošta naudoti: Mūsų tepalų santechnikų tepalas yra specialiai sukurtas optimizuoti kampinių šlifuoklių veikimą.Dėl savo gebėjimo be vargo įsiskverbti giliai į pavaros ir guolių dalis, jis sumažina nusidėvėjimą ir trintį, tuo pačiu padidindamas stabilumą ir efektyvumą.

3.Multi Applications: Šis tepalų santechnikų tepalas yra skirtas kampiniams šlifuokliams ir gali būti tepamas ant visų rūšių lašelių besisukančių ratų būgnų paprastu išspaudimu.

4. Greitas ir efektyvus tepimas: mūsų tepalų santechnikų tepalas pasižymi greitu reagavimu, užtikrinančiu greitą ir gilų įsiskverbimą į visas lašinimo rato, besisukančio rato ir būgno dalis. Mėgaukitės maksimaliais apsaugos efektais savo santechnikos poreikiams.

5. Pasiūlykite keletą funkcijų: Užtikrinkite savo kampinio šlifuoklio ilgaamžiškumą naudodami tepalų santechnikų tepalą.Jo puiki antikorozinė funkcija apsaugo nuo korozijos, praplečia naudojimą atšiaurioje aplinkoje. Vanduo, aukšta temperatūra ir mažas atsparumas trinčiai užtikrina optimalų veikimą bet kokioje situacijoje.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas